Konizacija odnosno cone biopsies
+22
rabarbara
pina
gabica
Otkačena
emily78
roxy
smatano
miavita
Candida
Lauraaa
kyb
seven
@ma-moon
HAL3
Tashana
Jellle
Ana
nika0406
creep
june
Admin
Anila
26 posters
Stranica 5 / 15.
Stranica 5 / 15. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Konizacija odnosno cone biopsies
Kompletan život mi se sjebo radi te konizacije, a to mi nitko nemože vratit, ali zato sad ja i jedan moj anđeo želimo pomoći svima vama sa svim informacijama i sa mojom kompletnom pričom....
nisam te htjela uvrijediti,sorry
nika0406- .
- Broj postova : 2127
Iako se po Anilinom iskustvu vidi da se takve stvari događaju u Nikinom slučaju ne treba trčati sa zaključcima. Anila je poslana na kon. sa nalazom ASC_US i bez HPV tipizacije i to je strašna pogreška ali Nika je imala veće promjene koje se inače tretiraju konizacijom. Pitanje je zašto nema nalaza konusa, tj. zašto ga se negdje dobiva a negdje ne. Očito zato da bi se prikrile eventualne krive procjene!
nika0406 je napisao/la:nisam te htjela uvrijediti,sorry
Nimalo me nisi uvrijedila, dapače...... samo žao mi je što je sve tako...

Admin je napisao/la:Iako se po Anilinom iskustvu vidi da se takve stvari događaju u Nikinom slučaju ne treba trčati sa zaključcima. Anila je poslana na kon. sa nalazom ASC_US i bez HPV tipizacije i to je strašna pogreška ali Nika je imala veće promjene koje se inače tretiraju konizacijom. Pitanje je zašto nema nalaza konusa, tj. zašto ga se negdje dobiva a negdje ne. Očito zato da bi se prikrile eventualne krive procjene!
Nika je dobila nalaz nakon 2 tjedna kao i ja i napisana joj je upala..... ali eto nalaza nema.........

Onaj PHD nalaz što sam prije stavio je dobila jedna cura koja je nedavno bila na konizaciji. Kad saznam gdje javit ću vam. I da, nju je njen ginekolog sa tim nalazom-sa čistim rubovima-htio poslati na histerektomiju!!!
Admin je napisao/la:Onaj PHD nalaz što sam prije stavio je dobila jedna cura koja je nedavno bila na konizaciji. Kad saznam gdje javit ću vam. I da, nju je njen ginekolog sa tim nalazom-sa čistim rubovima-htio poslati na histerektomiju!!!
Jebeno nevjerojatno! Ništa drugo.... ljuta sam ko ris.... Bogu hvala da sam sama.... inače....

SVAKA TI ĆAST 

nika0406- .
NA HRABROST I TOLIKOJ ŽELJI DA NAS OSTALE PRAVILNO UPUTIŠ U TO ŠTA BI TREBALI ZNATI,gdje si prije bila.................
nika0406- .
Ono što se desilo Anili..... Nadam se samo da se neče dogodit nikome od nas, ali kako stvari stoje.... 

Ana- Broj postova : 29
Koliko vremena nakon konizacije se ne preporučuje trudnoča?
Jellle- Broj postova : 370
Ovak oporavak ti traje nekih 3-4 tj(znaći apstinencija,nesmiješ dizat teško,ne puno sjediti,i ne naprezati se....)A šta se tiće trudnoće prićekaj barem do poslje kontrole poslje konizacije pa dok dobiješ nalaze i to,bar nekih 3-4mj najmanje al budi slobodna pa ih pitaj(ja sam u petrovoj to radila a tam su ti ko mule,niko ti nikaj neće reč ako ne inzistiraš na odg)
nika0406- .
Jellle je napisao/la:Koliko vremena nakon konizacije se ne preporučuje trudnoča?
Nakon LETZ konizacije ili obićne?
I jedne i druge.
nika0406 je napisao/la:Ovak oporavak ti traje nekih 3-4 tj(znaći apstinencija,nesmiješ dizat teško,ne puno sjediti,i ne naprezati se....)A šta se tiće trudnoće prićekaj barem do poslje kontrole poslje konizacije pa dok dobiješ nalaze i to,bar nekih 3-4mj najmanje al budi slobodna pa ih pitaj(ja sam u petrovoj to radila a tam su ti ko mule,niko ti nikaj neće reč ako ne inzistiraš na odg)
Prije koliko si ti bila na konizaciji?
Jellle je napisao/la:I jedne i druge.
Ajde pričekajmo onda da vidimo koja bude i da vidimo koliko budu odrezali, onda čemo bit pametniji, sad je bitno da misliš samo na sebe na ništa drugo!
Ja sam ti bila 23.6.2009 na konizaciji....
nika0406- .
Curke, pitanjce...
Pošto se lagano idem pripremati za bolnicu (kupovina stvarčica) dal cijelo vrijeme obavezno moram imati spavačicu ili mogu podkraj i pidžamu? Mrzim spavačice Mad
I dal da kupim za početak one stare uloške (Vir,Ona) kakve se koriste poslije poroda. Radi udobnosti...
Pošto se lagano idem pripremati za bolnicu (kupovina stvarčica) dal cijelo vrijeme obavezno moram imati spavačicu ili mogu podkraj i pidžamu? Mrzim spavačice Mad
I dal da kupim za početak one stare uloške (Vir,Ona) kakve se koriste poslije poroda. Radi udobnosti...
Tashana- .
- Broj postova : 1615
Jupi Laughing
Po danu trenirkica, a za spavanac pidžama.....koje olakšanje skačem i plješčem
Tashana- .
Ma trenirka za dan u bolnici....da se ne osječam onak...bolnički...
Iskustvo: svaka godina jedna bolnica već 4 g
Iskustvo: svaka godina jedna bolnica već 4 g
Tashana- .
E meni su dali u Petrovoj uloške tak da ja nisam nosila,one ti daju al ponesi za svaki slućaj...
nika0406- .
Tashana je napisao/la:Curke, pitanjce...
Da, da, što udobnije uloške, tak i tak ih budeš stalno mijenjala a i krvi nebude bilo puno....
Ja sam bila u pidžami stalno....
Tashana je napisao/la:Jupi Laughing
Ma nego šta, ali ovako...... stalno pidžama i stalno krevet, trenirka ti ne treba bar dobra dva mjeseca koliko moraš ležat i odmarat..... al ozbiljno, stvarno ležat s tim kod tebe nije za igrat, more ti sve dolje popucat nakon toga.....
pidžamu i bit u krevetu......
I čitat ANILA`S.....

Stranica 5 / 15. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15

» PCOS, odnosno sindrom policističnih jajnika
» Anksioznost odnosno tjeskoba
» Mogućnost interpretacije ekscizijske biopsije cerviksa: KLASIČNA vs LETZ KONIZACIJA
» IMPOTENCIJA odnosno EREKCIJSKA DISFUNKCIJA
» BPH, odnosno Benigna hiperplazija prostate
» Anksioznost odnosno tjeskoba
» Mogućnost interpretacije ekscizijske biopsije cerviksa: KLASIČNA vs LETZ KONIZACIJA
» IMPOTENCIJA odnosno EREKCIJSKA DISFUNKCIJA
» BPH, odnosno Benigna hiperplazija prostate
Stranica 5 / 15.