Anila`s Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
AdWords
Gallery


Kako prepoznati pravu ljubav Empty
Podijeli na Fejsu
Podijeli
Keywords


Kako prepoznati pravu ljubav

Go down

Kako prepoznati pravu ljubav Empty Kako prepoznati pravu ljubav

Postaj by nika0406 27/01/10, 04:49 pm

Nakon nekoliko izlazaka, osjećate se kao da ste pronašli savršenu osobu. To je Vaš odabranik iz snova, onaj koji će stajati uvijek pored Vas.
Da li je to ljubav ? Ili je to jeftina imitacija?
Par stvari koje morate uzeti u obzir:

1. Želite li toj osobi, svojoj ljubavi sve najbolje ili želite to što može učiniti dobro za vas?.
Npr. da vaša ljubav dobije ponudu za odličan posao u drugome gradu, jeste li spremni na selidbu ili očekujete da će naći dobru poslovnu ponudu ali u Vašoj blizini. Ljubav predstavlja zanemarivanje Vaših prohtjeva i stavljanje u prvi plan želje druge osobe iako to uključuje žrtvu.

2. Uživate u običnom razgovoru ili samo gledajući svog voljenog ?
Obje stvari su vrlo bitne za zreo odnos. Ako se fiksirate smo na fizički izgled, ako vas privlači zbog lijepog lica, figure tijela ili forme onda imate plitak pogled prema voljenoj osbi. No u drugu ruku neće te se dovesti do dodvoravanja i lažnih izjava. Ako je za vas značajno samo razgovarati bez akcije, to je dobar znak da završite tu vezu prije no što jedan drugome prekršite obećanja koja ste izrekli. Balansiranje između mentalne i fizičke privlačnosti je signal zdrave veze.

3. Jeste li spremni čekati da vaša veza uspije?
Napr., ako vaš partner želi da učinite stvari od kojih vam nije ugodno, možete li mu to otvoreno reći da to ne želite ? Hoće li vaš odgovor biti tretiran sa poštovanjem i strpljenjem? Jeste li spremni pričekati dok vaš partner postane malo ozbiljniji ili odmah zahtjevate više interakcije? Možete li se strpiti za vjenčanje dok vaš partner ne završi školovanje ili prvo želite samo živjeti skupa? Strpljenje je bitna vrijednost povezana sa uspjehom i dogoročnim vezama.

4. Podupirete li se međusobno?
Primjer; ako morate raditi više prekovremenih sati kako biste otplatili sve dugove i kredite prije vjenčanja, može li vaš partner razumijeti da je situacija trenutna i želi li vas čekati dok odradite prekovremene ili se radije žali zbog vašeg izostanka. Ako vaš partner ima neki posao koji mora dovršiti prije nego što se može vidjeti sa vama, nudite li svoju pomoć u rješavanju posla?

5. Jeste li prijatelji?
Partnerstvo traje mnogo duže od vatrene privlačnosti. Ljudi u 70-tim, 80-tim, 90-tim godinam mogu izgubiti sponatnost ali njihova uživanja uprovedenim trenucima traju do kraja života. Smijete li se često vaš partner i Vi? Uživate li u malim jednostavim aktivnostima? Dijelite li se sa obitelji i prijateljima? Ili očekujete da će vaš perfektni partner provesti svo svoje slobodno vrijeme sa Vama.

Ljubav prema drugoj osobi uključuje žrtvovanje svog ega i kompromis. Ako vas privlači osoba koja nema dovoljno strpljenja i volje da podijeli sa vama sve dijelove svog života, imati ćete pune ruke posla ili veliko razočaranje nakon braka. Uzmite si sad vremena kako biste odredili vaš odnos sa svim ostalim faktorima i pokušajte zaključiti možete li sa tom osobom provesti slijedećih 50 godina života. volim te
nika0406
nika0406
.
.

Broj postova : 2127
Join date : 09.01.2010
Age : 39

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.