Vaginalni iscjedak
+5
nika0406
@ma-moon
Ana
creep
Anila
9 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Vaginalni iscjedak
A kaj to moram posebno tražiti ili da idem privatno?
nika0406- .
- Broj postova : 2127
Trebala bi pčrivatno, u bolnicama rade obično ali ak nisi pri novcima napavi sad obične briseve pa onda one....
Bum vidla kolko košta pa ću se odlućiti
nika0406- .
- Broj postova : 2127
Anila moze pitanje o betadine vaginaletama koje spominjes jel to bez recepta i cemu tocno sluzi...........ja sad trenutno koristim vagisan i femigel da mi se nakon svih biopsija,papa.... malo normalizira flora i to...jer sam dugo nakon toga imala svakakve iscjedke i vjerujem da mi je sad dole sve poremeceno
.............i jos jedno pit kod hpv bez cinova ima li koristi od apstinencije ....moze li tijelo rijesiti hpv i pomaze li mu to....svi doktrori kazu kondom da ga se manje prenosi i to je to...sad kad ga vec imam...al mi nije to skroz smisleno
.............i jos jedno pit kod hpv bez cinova ima li koristi od apstinencije ....moze li tijelo rijesiti hpv i pomaze li mu to....svi doktrori kazu kondom da ga se manje prenosi i to je to...sad kad ga vec imam...al mi nije to skroz smisleno
vicky- Broj postova : 12
Možda misliš FEMINEL vaginalete?!
Vagi C?
Vagisan i one su ok vaginalete, snižavaju ph rodnice i pomažu obnavljanju laktobacila....
Pogotovo Vagi C.... on sadrži c vitamin te ga kontrolirano otpušta u vaginu.... a znamo da je vitamin C jakooo dobar....
Znači one u biti nama iz nutra rade ono što npr LACTOGYN radi iz vana.....
E sad bbetadine vagonalete su ti na bazi joda, tj našto kao alkohol, tako da se uz njih možeš jako dobro očistit dolje... npr nakon jake upale, ili kod jake upale, one sve to isperu.....
Vagi C?
Vagisan i one su ok vaginalete, snižavaju ph rodnice i pomažu obnavljanju laktobacila....
Pogotovo Vagi C.... on sadrži c vitamin te ga kontrolirano otpušta u vaginu.... a znamo da je vitamin C jakooo dobar....
Znači one u biti nama iz nutra rade ono što npr LACTOGYN radi iz vana.....
E sad bbetadine vagonalete su ti na bazi joda, tj našto kao alkohol, tako da se uz njih možeš jako dobro očistit dolje... npr nakon jake upale, ili kod jake upale, one sve to isperu.....
Moj liječnik (inače se bavi cinovima i priznat je u svojoj struci,jako puno napisao i istraživao) mi je rekao da čak kondom ne trebam koristiti jer sam u braku,da su njegova istraživanja pokazala da on nije nikakva zaštita,ali ja ga isto koristim.vicky je napisao/la:
............i jos jedno pit kod hpv bez cinova ima li koristi od apstinencije ....moze li tijelo rijesiti hpv i pomaze li mu to....svi doktrori kazu kondom da ga se manje prenosi i to je to...sad kad ga vec imam...al mi nije to skroz smisleno
Otkačena- Broj postova : 103
ne ..femigel se zove bas je gel na bazi australskog cajevca.....ne znam bi li pribjegla betadineu, jel to ima bez recepta. sad zelim se rijesit upalica da vidim kakvo je stvarno stanje na ponovljenoj kolposkopiji ( briseve sam naravno napravila...cisti, osim ureaplazme za koju sam popila terapiju) ali mi je sluznica inace osjetljiva imam neku ranicu itd.pa mi stanje na kolposkopiji obicno izgleda gore nego jest jer se biopsija i papa vracaju bez promjena,,samo te neodređene upale..
hvala na odg.
ovo za kondom ne znam stvarno.
hvala na odg.
ovo za kondom ne znam stvarno.
vicky- Broj postova : 12
Mislim da je betadine odličan prije kolposkopije, meni ih je ljubo baš onda preporučio.. radi upale
vaginalni iscjedak
Dobar dan..... Zanima me, imam povećan bijeli iscjedak. Sve do neki dan mi se promijenila boja, sada mi je svijetlo crvena ali više izgleda da baca na pink i smeđi iscjedak i mogu vam reći da ima neugodan miris. Nemam nikakve bolove, ni peckanja, ni svrbež, ni crvenila, samo to! Neznan dali je to uredu, dali je to neka upala ili infekcija? Strah me jer mi se ovo nikad nije pojavilo, sve do neki dan. Molim Vas da mi se javite i da mi date koji savjet! Unaprijed zahvaljujem
andrea.migicr@gmail.com- Broj postova : 2
mozeli mi netko odg na pitanje??
andrea.migicr@gmail.com- Broj postova : 2
Ja ti mogu samo reci da trebaš pod hitno kod ginekologa...... to mi ne zvuci normalno..... sretno
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.