GINEKOLOZI- privatni i socijalni
+11
noa
suzanaŠ
nika0406
Jellle
Anila
creep
Čarobnica iz Oza
Ana
bonita89
june
Admin
15 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: GINEKOLOZI- privatni i socijalni
a da li ikoja cura ovdje može preporučiti doktora iz Pule ili Rijeke jer sa ovako malom bebom ne usudim se na put po ovim burama i snijegu?
zelena- Broj postova : 11
Anila je napisao/la:za podobnika bi rekla dr kalafatić, a u viliju ne znam koji, opcenito mi je poliklinika na dobrom glasu, ali nisam bila tamo
Bila jednom na pregledu u poliklinici Podobnik, dr. je o ustanovio da imam kondilome izvana, i nije mi uopće rekao da je moguće da postoje i kondilomi u rodnici, nije mi uopće rekao da se kondilomi moraju odstraniti, samo me poslao kući i rekao da dođem za 6 mjeseci ( jer je papa test bio u redu) bez i jedne riješi preporuke i savjeta. Onda sam ja ponovno zvala polikliniku i javio se jedan drugi doktor ( jer onog prvog nije bilo) , opisala mu problem, on je pogledao nalaz niti on mi nije ništa rekao za kondilome. Onda sam ja, vjerovali ili ne, pored njih svih, na internetu saznala da se kondilomi moraju odstraniti i da postoje i unutarnji kondilomi itd., itd. Toliko o tome.
mima- Broj postova : 8
o moj Bože, rto vidiš, to je ono najgore.... zato sam ja uvijek i govorila..... mi same moramo sve znat, doci tamo i reci im kako da rade svoj posao....... baš sramota....... niti za jednog više ne mogu reci nešto pozitivno...... informirajte se, razmjenjujte iskustva.......
zelena je napisao/la:a da li ikoja cura ovdje može preporučiti doktora iz Pule ili Rijeke jer sa ovako malom bebom ne usudim se na put po ovim burama i snijegu?
Neznam...... ali sad nemoj nikuda jurit po takvom vremenu.......
ja sam trenutno u zagrebu kod svojih i upravo su mi javila da mi redovni papa nije ok (socijalac iz pule). ja ne bih u pulu na obradu i tako to.
u trudnoći sam imala ASCUS, prvi puta, pa me šokiralo.
sada mi beba ima 7 mj. nismo doma, zubi rastu, prehlade se množe. bi li koja bila dobra i savjetovala mi ginekologa i koje pretrage da napravim. razmišljala sam o poliklinici vili. no koji doktor.
tu sam još 2 tj pa ak bi koja žurno odgovorila
u trudnoći sam imala ASCUS, prvi puta, pa me šokiralo.
sada mi beba ima 7 mj. nismo doma, zubi rastu, prehlade se množe. bi li koja bila dobra i savjetovala mi ginekologa i koje pretrage da napravim. razmišljala sam o poliklinici vili. no koji doktor.
tu sam još 2 tj pa ak bi koja žurno odgovorila
Odi kod dr harni, u polikliniku Harni.......
U Vili su dobri, ali ne znam za doktora niti jednog, nisam bila.
U Vili su dobri, ali ne znam za doktora niti jednog, nisam bila.
Fala ti puno na brzom i decidirnom odgovoru.
Čuj, sad ide pregled, brisevi i po mogućnosti HPV tipizacija a kada mogu na kolposkopiju?
Da li to ide brzo u roku 2 do 3 tjedna ili nešto dulje traje?
Čuj, sad ide pregled, brisevi i po mogućnosti HPV tipizacija a kada mogu na kolposkopiju?
Da li to ide brzo u roku 2 do 3 tjedna ili nešto dulje traje?
naručila am se za pregled i briseve valda kod Gudelj jer je prvi slobodan termin nedostupan kod Harni ali ću kasnije tražiti H.
Eto.
Eto.
može. evo, jutros rano ležim i mislim baš i o tome.
pozdraf još jednom.
pozdraf još jednom.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 3 / 3.