Anila`s Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
AdWords
Gallery


Priča koja se pojavila u Velikoj Britaniji u novinama Sunday Express, pod naslovom " `Ubod` smrtonosan kao rak", citira Dr. Harper govoreći da cjepivo protiv raka vrata maternice, može biti opasnije od raka kojeg bi trebalo spriječiti. Empty
Podijeli na Fejsu
Podijeli
Keywords


Priča koja se pojavila u Velikoj Britaniji u novinama Sunday Express, pod naslovom " `Ubod` smrtonosan kao rak", citira Dr. Harper govoreći da cjepivo protiv raka vrata maternice, može biti opasnije od raka kojeg bi trebalo spriječiti.

Go down

Priča koja se pojavila u Velikoj Britaniji u novinama Sunday Express, pod naslovom " `Ubod` smrtonosan kao rak", citira Dr. Harper govoreći da cjepivo protiv raka vrata maternice, može biti opasnije od raka kojeg bi trebalo spriječiti. Empty Priča koja se pojavila u Velikoj Britaniji u novinama Sunday Express, pod naslovom " `Ubod` smrtonosan kao rak", citira Dr. Harper govoreći da cjepivo protiv raka vrata maternice, može biti opasnije od raka kojeg bi trebalo spriječiti.

Postaj by Admin 30/12/09, 03:16 am

(NaturalNews 12.10.2009.) Prošlog tjedna, NaturalNews izvestio je o javnoj izjavi pripisanoj Dr. Diane Harper, istraživačici koja je radila na oba cjepiva, Cervarixu i Gardasilu. Priča koja se pojavila u Velikoj Britaniji u novinama Sunday Express, pod naslovom " `Ubod` smrtonosan kao rak", citira Dr. Harper govoreći da cjepivo protiv raka vrata maternice, može biti opasnije od raka kojeg bi trebalo spriječiti.

Pročitaj cijeli članak (samo za registrirane korisnike)
Admin
Admin

Broj postova : 1238
Join date : 03.12.2009

http://www.anilas.net

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.