Anila`s Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
AdWords
Gallery

Konizacija odnosno cone biopsies - Page 12 Empty
Podijeli na Fejsu
Podijeli
Keywords

Konizacija odnosno cone biopsies

+22
rabarbara
pina
gabica
Otkačena
emily78
roxy
smatano
miavita
Candida
Lauraaa
kyb
seven
@ma-moon
HAL3
Tashana
Jellle
Ana
nika0406
creep
june
Admin
Anila
26 posters

Stranica 12 / 15. Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

Go down

Konizacija odnosno cone biopsies - Page 12 Empty Re: Konizacija odnosno cone biopsies

Postaj by Tashana 13/05/10, 11:13 pm

Da, sad sam kopala malo po netu i samo na to naletjela. Imaš li kakvu preporuku kam da idem?
Tashana
Tashana
.
.

Broj postova : 1615

[Vrh] Go down

Konizacija odnosno cone biopsies - Page 12 Empty Re: Konizacija odnosno cone biopsies

Postaj by Anila 13/05/10, 11:17 pm

A ja bi u Vili ili u modernu.....inače ne znam kod koga drugoga.... zabrinut
Anila
Anila

Broj postova : 3773

http://www.anilas.net

[Vrh] Go down

Postaj by Tashana 13/05/10, 11:18 pm

Možda odem u modernu jer tamo bi vidla i za HPV....
Tashana
Tashana
.
.

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 13/05/10, 11:21 pm

Odi, al nije tebi hpv problem, mislim nije ti na odmet test.... al tebi su te žlijezde u banani i treba ti netko tko se jako kuži u to....
Stvarno ne znam koji su bolji, sve jedno, sam nek te dobro pogledaju i sa kolposkopom i nek netko napravi biopsiju te izrasline jel ona more bit kobna...
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Tashana 13/05/10, 11:24 pm

To je i sam dr rekao... Da me ne želi pustiti dok se ne vidi kaj bu s tim... Jedva čekam kraj svega toga... zabrinut
Tashana
Tashana
.
.

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 13/05/10, 11:25 pm

A znam.... ali kad pogledaš iskreno, znali smo da nije gotovo sa konizacijom.... sad idemo dalje...... tješko
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Tashana 13/05/10, 11:27 pm

Bilo bi presavršeno da se na konizaciji završila ta priča...
Al upravo to, idemo dalje i samo u pobjede DA !
Tashana
Tashana
.
.

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 13/05/10, 11:39 pm

Tako je.... možemo mi to šaljem ti srce
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by kyb 05/08/10, 09:40 pm

Joj cure ja sam luda već, konizacija mi bila 25.03. i jos se ne mogu kamasutra . Pokusam svakih 10-15 dana i svaki put prokrvarim, nekad je to samo ružičasti iscjedak a nekad baš pljusne i stane u roku par minuta. Idem na kontrolu tek u 9 mj. sad krajem 8. na prvi papa test. vampir
Ajde recite da i vama tako (znam da nije al slažite mi) doktor

kyb

Broj postova : 5

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 06/08/10, 04:46 pm

hmmm..... pa mislim da meni nije bilo tako.....
imala sam prvi odnos nakon nekih 4 mjeseca nakon klasicne, u biti tek nakon prve kontrole.. da da , nakon prvog pape..... pa nemojte forsirat ako ne mozes... strpite se jos malo da nebi nesto zeznuli
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Lauraaa 05/09/10, 07:53 pm

7.9. idem u bolnicu, 8og mi je klasična konizacija.
Što je tu je, eheh...Smile
Zanima me koliko ste vi nakon zahvata bile na bolovanju?
10ak dana je ok?

Lauraaa

Broj postova : 17

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 06/09/10, 09:33 am

ajme sto je tebi??
10-ak dana??
pa najmanje 2 tjedna se nesmijes pomaknut, nema naprezanja niti icega, na wc i nazad krevet..... sve ostalo sto budes napravila je na tvoju odgovornost i mozes si jako smrdat zdravlje....
ja sam na bolovanju bila 5 mjeseci, bilo je malo komplikacija, ali pod normalno ide od 1-2 mjeseca..... zavisi koji posao obaavljas
Pazi nakon operacije i odmaraj se
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Lauraaa 06/09/10, 06:05 pm

Meni je moja doktorica, kao i kad sam išla na letz, pa tako i sad na klasičnu, rekla da je maksimalno kao 7 dana, jer da šifra doznake
ne daje više, tj ona kad je stavila šifru za cin 3, dođe joj tjedan dana bolovanja?

Lauraaa

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 07/09/10, 09:48 am

ma gluposti da ne znam uopce sto da napisem na to.....
pozdravi ti nju, i pitaj ju hoce li ona preuzet odgovornost ako ti nakon klasicne konizacije maternica ispadne van jel nije bilo dovoljno mirovanja i nije uspijelo dovoljno tkivo zarast????!!!!!
Svi mi smo imalo sifre cin3 ili cis..... ali to je operacija a ne paljenje kao letz.....
Nakon klasicne konizacije..... minimalno je mjesec dana bolovanje!!!
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by nika0406 07/09/10, 07:01 pm

Draga dr opće prakse ti može dati samo tj dana tako je i meni ali sam išla na komisiju koja mi je dala sveukupno 2,5 mj bolovanja,tako da ti komisija daje dalje bolovanje...
nika0406
nika0406
.
.

Broj postova : 2127

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 08/09/10, 11:33 am

DA !
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Lauraaa 09/09/10, 02:20 pm

Hvala vam cure.
Još da se i oko toga brinem Sad(
Vratila sam se danas kući.Istina, totalno drugačije od letza.
Operacija je prošla ok, temperaturu nisam imala, krvarim
u količini menstruacije, rekli su da je to ok, samo me boli, baš boli.
Kad ležim malo je i bolje, ali čim se dignem za wc itd, jedva hodam.
Sad čekat patohistološki.

Lauraaa

[Vrh] Go down

Postaj by nika0406 09/09/10, 02:28 pm

Samo nemoj previše hodati i ni slućajno ništa teško dizati,samo wc i natrag,i preporućila bi ti da si uzmeš neke tabletice za stolicu (jel nesmiješ se puno naprezati da ti ne popucaju šavovi,pogotovo ako imaš tvrdu stolicu),pazi se i javi kad dobiješ nalaze šaljem ti srce
nika0406
nika0406
.
.

Broj postova : 2127

[Vrh] Go down

Postaj by Lauraaa 09/09/10, 03:00 pm

Za 2 tjedna bi trebala dobiti nalaze, a za stolicu ću stvarno
uzeti tablete, već imam dulcolax, teže mi je i mokriti kamoli ne to.
I kad netko kaže mlad si, statistički ne bi trebalo biti nečeg...Ma kakva statistika.Na odjelu gdje sam ja bila u Rijeci, gin 2, još je konizacija među lakšim operacijama, okruživale su me žene s tumorima i metastazama,Pored moje sobe je bila cura od 21 godine, soba samo za nju, preostalo je još samo da joj daju morfij i nekakve flastere protiv bolova, žena s metastazama mi je rekla da se čuvam i da tražim uvijek sve preglede, jer tko će joj onda dizati revoluciju ako ne ja mlada.Život je nepravedan, ali što na preostaje nego borba, još je meni i super

Lauraaa

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 10/09/10, 12:16 pm

Cuvaj se sad......
te tablete za stolicu su ti ok, al te moze ujutro malo bolit trbuh prije neg te protjeraju, ali preduraj.... bez tableta ni slucajno.....
glupo zvuci, ali bar dva tjedna nemoj prduckat, kihat, hodat, kasljat....
ako te uhvati kasalj- uzmi neke bombone za cuclat, oni ga onda ublaze.....
stvarno se pripazi, jel vec i to sto krvaris malo, nije bas najbolje....
nebi trebala skoro nista, zato lezi i NE MRDAJ!!
Tusiranje....... NEMOJ DUGO, sekundu i nazad u krevet....
pranje kose- nemoj se naprezat, neka ti netko pomogne.....
NITI SLUCAJNO NEMOJ SJEDAT, ALI NITI MALO
Sad nakon konizavije, menga bi ti se mogla malo posemerit, nemoj se uplasit.. moze doci ranije, ali i kasnit, jel maternica radi cuda.....
Kad ides " kakat" sjedaj onako na stranu, nemoj sjedat na sredinu skoljke, isto ces stvorit pritisak na savove..... zabrinut

Ma uglavnom, proci ce, sad si to rijesila i vidjet cemo nalaz....
slobodno pitaj sve.... tu smo!
pusa!
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Lauraaa 10/09/10, 12:42 pm

Hvala na savjetima, meni nisu skoro ništa rekli, otpusno pismo
je gotovo tek sutra.I to u vezi kašlja, inače imam kronični
bronhitis, pušač sam, i znam dosta kašljati.Danas mi ide manje krv, jedino osjetim kako mi curi više kad se dignem.Trebala bi dobiti menstruaciju za par dana, ufff....I jedino još osijećam slabost, vrti mi se dosta kad se dignem, i imam temperaturu 37.6,jučer je nije bilo.

Lauraaa

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 10/09/10, 12:54 pm

Ne dizi se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Popij Lupocet, a za kasalj onda ne znam...... cuvaj se.... uzmi one mamba bombone i neki sirup....
Menga kad ti dođe boljet ce te, zato samo LEZI.....
Temperaturu pokusaj nekako skinuti, eeeee i da.... nemoj bit bosih nogu, cak ni u krevetu, da se nebi sad dolje nahladila.....
Joj..... drzi mi se......
Ja preko vikenda necu bit on line, ali Nika i Admin imaju moj broj telefona ako nesto bude trebalo.....
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 10/09/10, 12:58 pm

E i nisi li dobila nikakve antibiotike??
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Lauraaa 10/09/10, 01:08 pm

Ne, nikakve antibiotike.Bila je jedna žena sa mnom u sobi koja je radila rekonizaciju, i nije ih dobila ni ona.Popila sam voltaren, sad sam tek malo zabrinuta, i baš sam nekako osjetljiva, ufff.....
Hvala puno, ne bi imala koga pitati ovako detaljne informacije da nije vas tu, baš se ne osijećam dobro psihički, prvi dan danas eto otkad je počelo sve ovo.Jesi ti pazila nešto posebno što jedeš prvo vrijeme nakon konizacije?

Lauraaa

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 10/09/10, 01:17 pm

da da.....
nista sto moze stvrdnuti stolicu..... puno juhice....
imas pp....
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 12 / 15. Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

[Vrh]

- Similar topics