Konizacija odnosno cone biopsies
+22
rabarbara
pina
gabica
Otkačena
emily78
roxy
smatano
miavita
Candida
Lauraaa
kyb
seven
@ma-moon
HAL3
Tashana
Jellle
Ana
nika0406
creep
june
Admin
Anila
26 posters
Stranica 7 / 15.
Stranica 7 / 15. • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Konizacija odnosno cone biopsies
Danas sam iz zajebancije dala novi uzorak urina. Imala sam tampon. Nalaz je savršen. Ujutro idem u Petrovu pa ćemo vidjeti kaj će mi doktor reči.
Tashana- .
- Broj postova : 1615
Ajd molim te sam pametno s tim, nije za zezat, ak imaš koju bakteriju dolje, jbt od sepse pa na dalje se ože zakomplicirat....
Sam pametno....
Sam pametno....
Nemaš pojma koji mi je đumbus u glavi. Do sada sam bila "jaka", ali nakon jučerašnjeg posjeta kod internistice na cesti sam doslovno pukla i rasplakala se ko malo dijete. Rekli su mi u Petrovoj da dođem sutra pa ćemo vidjeti... Nadam se da ćemo svi zajedno pametno odlučiti.
Tashana- .
Morat ću . Pošto sutra ne radim doći ću ranije ovdje sa novostima
Tashana- .
Taman te htjedoh pitat dal mogu . Onda te zvrcnem čim budem gotova
Tashana- .
Evo službena obavijest: Konizacija otkazana do daljnjega radi urinokulture. U srijedu ju ponavljam ali kod njih u Petrovoj (kako ću ujutro izdržat od doma do njih - pojma nemam ) i rade mi opet papu . Kad će nalazi biti gotovi onda ćemo vidjeti za dalje...
Tashana- .
Tash ,izdrži još malo,znam da si u komi sad al rješit ćeš se s**** još malo.....
nika0406- .
- Broj postova : 2127
Evo opet novosti.....Nalaz urinokulture mi je u petak pa ćemo pobliže saznati datum konizacije, vjerojatno idući tjedan odmah. Napravio je i papu ali mi je odmah rekao da je mala vjerojatnost da se sve uzelo biopsijom. Tako da u petak ujutro opet Petrova....
Od toliko hodočašćenja tamo, već me i praktikanti razne vrste znaju i med. sestre. Super ekipa je tamo
Od toliko hodočašćenja tamo, već me i praktikanti razne vrste znaju i med. sestre. Super ekipa je tamo
Tashana- .
Tash, postala si u Petrovoj dio inventara. Iščekivanje je najgore, ali pokušaj se fizički usredotočiti na neke gluposti, tipa čišćenje ormara, obuće....bilo što samo da sati odmiču što prije. Doći će i danD
HAL3- Broj postova : 459
Hvala Hal
Tashana- .
Evo opet mene ovdje.... Pošto urinokultura OPET nije dobra, jer se očito ne znam popišat u čašicu , doktor je odlučio da mi u ponedjelajk uzmu urin preko katetera . Malo sam se raspitala i rekli su mi da je to najtočniji uzorak i da nije tak strašno, da je više nelagodno nego da boli. Bumo vidli...
nastavak slijedi....
nastavak slijedi....
Tashana- .
Neću onda ništ komentirat......
Znaći u ponedjeljak..... joj..... ok.... šutim, evo šutim, pišem i šuuutiiiimmmmm, ozbiljno, šutim....ok!
Ajmo na chat!
Gle, naravno da ću im prvo predložiti opciju da gledaju kako se perem i kako pišam , jer me već cijela bolnica gledala kako radim papu,kolposkopiju,biopsiju,kako se tamo skidam i oblaćim (zadnji put nakon pape je u sobi bilo 3 med. sestre,4 doktorice i 2 doktora i svi su promatrali kako ja oblaćim svoje gačice-valjda su provjeravali dal to dobro radim ) tako da više nemam srama a i nebi se začudila da možda i na to pristanu . Uglavnom, bumo vidli...
Tashana- .
Ajde Tash!! pokaži ti njima kako se to radi..
@ma-moon- .
- Broj postova : 997
Ili ću zamoliti da mi praktikanti (muški naravno)pokažu. Da se sada ja učim na njima
Tashana- .
Praktikanti mi nisu htjeli pokazati kako se pravilno piški u čašicu , pa su mi uzeli urin preko katetera. Sam postupak je kratko trajao i nije ništa boljelo, ali poslije.... . Trudila sam se što manje tekućine unositi u sebe da ne moram na WC kolko me peklo i "rezalo", ali danas je OK. Sutra u 9 zovem doktora i VALJDA dobivam odgovore....
Tashana- .
Da li ima nade da mi papa bude malkice bolji i koji bi to "nivo" bio?
Tashana- .
Mislim da ne.... a i da bude čist ko suza treba ti operacija što prije, al po mogučnosti iza subote..... šala.....
Mislim da neće bit bolji, jbg....
Mislim da neće bit bolji, jbg....
Evo konačno termin....sutra sam u bolnici u petak konizacija!!! Kolko sam sretna jer ću se toga rješit što prije, tako mi je užasno radi maloga....
Tashana- .
Stranica 7 / 15. • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Similar topics
» PCOS, odnosno sindrom policističnih jajnika
» Anksioznost odnosno tjeskoba
» Mogućnost interpretacije ekscizijske biopsije cerviksa: KLASIČNA vs LETZ KONIZACIJA
» IMPOTENCIJA odnosno EREKCIJSKA DISFUNKCIJA
» BPH, odnosno Benigna hiperplazija prostate
» Anksioznost odnosno tjeskoba
» Mogućnost interpretacije ekscizijske biopsije cerviksa: KLASIČNA vs LETZ KONIZACIJA
» IMPOTENCIJA odnosno EREKCIJSKA DISFUNKCIJA
» BPH, odnosno Benigna hiperplazija prostate
Stranica 7 / 15.