Nakon konizacije, čistih papa, rekonizacija, HISTEREKTOMIJA !!!
+2
creep
Mariza
6 posters
Stranica 1 / 1.
Nakon konizacije, čistih papa, rekonizacija, HISTEREKTOMIJA !!!
Evo i mene sa našeg starog foruma, pa za one koje ne znaju, 11/2007 cin3, biospija kod ljube, konizacija, kasnije 3 čiste pape, sad 11 mjesec opet cin 3 u kanaliću, brza rekonizacija, ali phn nije dobar, nisu čisti rubovi, slijedi mi histerektomija, je da sam u menopauzi, imam dijete, nikako mi nije svjejdno, vaša iskustva ili saznanja bila bi mi dragocjena
i kakav savjet za imunitet, ja sad koristim beta glukam(60 tabletica-cca) 700 kn.Pozdrav svima

Mariza- Broj postova : 4
Re: Nakon konizacije, čistih papa, rekonizacija, HISTEREKTOMIJA !!!
ako će ti nešto pomoć,znam cca 5 žena koje su radile histerektomiju i sve je prošlo super,žive normalno,nije bilo bolova ni pretjeranog ostanka u bolnici. drž se i sretno!
creep- Broj postova : 63
Mariza je napisao/la:Evo i mene sa našeg starog foruma, pa za one koje ne znaju, 11/2007 cin3, biospija kod ljube, konizacija, kasnije 3 čiste pape, sad 11 mjesec opet cin 3 u kanaliću, brza rekonizacija, ali phn nije dobar, nisu čisti rubovi, slijedi mi histerektomija, je da sam u menopauzi, imam dijete, nikako mi nije svjejdno, vaša iskustva ili saznanja bila bi mi dragocjenai kakav savjet za imunitet, ja sad koristim beta glukam(60 tabletica-cca) 700 kn.Pozdrav svima
De ozbiljno..... nisu čisti ni nakon rekonizacije?

Joj, mico.... uf neznam što da kažem....

Krasni blagdani....
Mari..... di si, de javi se... čekam te...
mozda bubnem glupost bezveze, ali jesi isla trazit drugo misljenje??
june- Broj postova : 130
A što joj vrijedi drugo mišljenje, jbg ako je sad več tako gadna stvar u pitanju.... kad pogledaš bar ču znat da joj život nije ugrožen, a da sad čeka.... joj, neznam, tako me to ljuti jer znam da i ja mogu bit u tom položaju.... ma, užas.....
ali mari... javi se, tu smo....
ali mari... javi se, tu smo....

hehe, namučih se oko lozinke, pa psihički spremna, termin 16.2.2010 jer ipak treba da se oporavim od rekonizacije, ginić kaže da bude apsolutno rješeno
ima , nemam kamo po drugo mišljenje, ne želim da mi danas sutra bude više od cin-3 a kako sam rađala i u menopauzi sam, nema nego ovako, sve najbolje drage moje i hvala na podršci, čitamo se 

Slažem se s tobom, bolje ovako jbg, izdurat čemo...
Evo za neke koji neznaju ili nisu pročitali na naslovnoj stranici ANILA`S...
Histerektomija je izrezivanje, odnosno naziv za operaciju kojom se odstranjuje maternica. Druga je najčešće izvođena operacija u Sjedinjenim Američkim Državama, godišnje se ondje izvede oko 600 000 histerektomija, s okolnim strukturama, s jajnicima i jajovodima ili bez njih. Prema Američkom Nacionalnom uredu za statistiku, u oko 45,5% žena se uz maternicu odstrane i jajnik (jajnici) i jajovod (jajovodi). Prema istom izvoru, postotak Amerikanki koje se podvrgnu histerektomiji znatno je viši nego u europskim zemljama.
Ovo su neke stvari radi kojih se ženi promijeni život... Barem 5 studija je potvrdilo da maternica štiti žene (prije menopauze) od nekih srčanih bolesti. U maternici se stvaraju vrlo važni hormoni prostaciklini, bez kojih rizik od srčanog napada raste za čak 3 puta. Već samo ovo je razlog za zabrinutost, jer su problemi sa srcem vodeći uzrok smrti u većini zemalja. Nakon toga... gubitak želje za seksom česta je popratna pojava (skoro kod polovine žena). Naravno, obziran partner imat će razumijevanja. A DA LI ĆE TO RAZUMIJEVANJE POTRAJATI ZAUVIJEK? Nadalje većina operiranih žena govori o vrlo uznemirujućem osjećaju trajnog gubitka......
Iz tog razloga još jednom pozivam na podršku našoj Marizi, jer nije lako ljudi moji, nije..... a toliko se več napatila...
Pusa Mari....
Histerektomija je izrezivanje, odnosno naziv za operaciju kojom se odstranjuje maternica. Druga je najčešće izvođena operacija u Sjedinjenim Američkim Državama, godišnje se ondje izvede oko 600 000 histerektomija, s okolnim strukturama, s jajnicima i jajovodima ili bez njih. Prema Američkom Nacionalnom uredu za statistiku, u oko 45,5% žena se uz maternicu odstrane i jajnik (jajnici) i jajovod (jajovodi). Prema istom izvoru, postotak Amerikanki koje se podvrgnu histerektomiji znatno je viši nego u europskim zemljama.
Ovo su neke stvari radi kojih se ženi promijeni život... Barem 5 studija je potvrdilo da maternica štiti žene (prije menopauze) od nekih srčanih bolesti. U maternici se stvaraju vrlo važni hormoni prostaciklini, bez kojih rizik od srčanog napada raste za čak 3 puta. Već samo ovo je razlog za zabrinutost, jer su problemi sa srcem vodeći uzrok smrti u većini zemalja. Nakon toga... gubitak želje za seksom česta je popratna pojava (skoro kod polovine žena). Naravno, obziran partner imat će razumijevanja. A DA LI ĆE TO RAZUMIJEVANJE POTRAJATI ZAUVIJEK? Nadalje većina operiranih žena govori o vrlo uznemirujućem osjećaju trajnog gubitka......
Iz tog razloga još jednom pozivam na podršku našoj Marizi, jer nije lako ljudi moji, nije..... a toliko se več napatila...
Pusa Mari....

Hej Mariza... nema te, nadam se da si ok, uskoro je dan "d", ne?
U redu si?
Držim fige...
U redu si?
Držim fige...
Mariza je napisao/la:Evo i mene sa našeg starog foruma, pa za one koje ne znaju, 11/2007 cin3, biospija kod ljube, konizacija, kasnije 3 čiste pape, sad 11 mjesec opet cin 3 u kanaliću, brza rekonizacija, ali phn nije dobar, nisu čisti rubovi, slijedi mi histerektomija, je da sam u menopauzi, imam dijete, nikako mi nije svjejdno, vaša iskustva ili saznanja bila bi mi dragocjenai kakav savjet za imunitet, ja sad koristim beta glukam(60 tabletica-cca) 700 kn.Pozdrav svima
oko 95% histerektomija prođe bezbjedno....
medicinabih- Broj postova : 1
Ne razumijem čemu ovaj post na Marizin, inače dobro nam došli!
Mislite bez problema ili?
Mislite bez problema ili?

histerektomija napravljena, phn uredan
opravljam se uz rad doma:)) Kako kažu ginići moja priča sa cinom 3 i HPV je gotova.Svima prst gore!

Pozdrav Mariza! Kao prvo...Svaka čast na tome što si prošla!!!
Da...tvoja priča sa CIN-ovima je gotova.....
Nije te bilo pa ništa ne znamo, mogla bi nam malo ispričati kako je to sve prošlo, pripreme, di si ju radila, kako ti je sad....!?
Da...tvoja priča sa CIN-ovima je gotova.....
Nije te bilo pa ništa ne znamo, mogla bi nam malo ispričati kako je to sve prošlo, pripreme, di si ju radila, kako ti je sad....!?

» LETZ KONIZACIJA
» PAPA TEST i tumačenje nalaza papa testa
» HISTEREKTOMIJA
» Sumnjivo Cervarixovo cjepivo: 14-godišnja Britanka umrla nakon cijepljenja protiv HPV-a
» Papa i AGC
» PAPA TEST i tumačenje nalaza papa testa
» HISTEREKTOMIJA
» Sumnjivo Cervarixovo cjepivo: 14-godišnja Britanka umrla nakon cijepljenja protiv HPV-a
» Papa i AGC
Stranica 1 / 1.