Što kad ti jednostavno ne ide...
3 posters
Stranica 1 / 1.
Što kad ti jednostavno ne ide...
Ostaneš bez posla,brak ti se raspada,velika je mogućnost da završiš ma ulici...
Kako dalje? Stresna situacija iz koje ne vidim neki izlaz. Najgore je to što u takvom stanju teško pronalazim snage i volje da uopće krenem dalje...
Kako dalje? Stresna situacija iz koje ne vidim neki izlaz. Najgore je to što u takvom stanju teško pronalazim snage i volje da uopće krenem dalje...
Re: Što kad ti jednostavno ne ide...
Ma nemoj odmah tako crno........ jbg posao nam je svima doslovno u banani, neki od nas su se radi financija i rastali.... sad tu još dodaj kredite i to što te banka ne pita dali radiš il ne....... uf..... znam nije lako..... ali zašto misliš da bi odmah na ulici završio?
Vheruj mi, ako brak ne štima kad ste u financijskoj krizi, i bolje da se raspadne....... brak je u dobru i u zlu.....
Vheruj mi, ako brak ne štima kad ste u financijskoj krizi, i bolje da se raspadne....... brak je u dobru i u zlu.....
Ma gle,sad trebam tražiti novi posao a totalno sam u banani ono sa raspoloženjem i sad kako dobiti posao ako dođeš nesiguran na razgovor. Ja u biti tražim odgovor kako da nađem tu neku novu snagu i optimizam u sebi. A što se tiče braka tu sam se već pomirio donekle. Nema sreće ako mi supruga nije potpora u onome što proživljavam.
Ja na tvome mjestu nebi odmah niti išla a razgovore, niti razmišljala o tome....
Daj si vremena, ovako ništa neceš postic.... sve se to osjeti, a možda si upropastiš neku dobru poslovnu priliku!
Makar nisi pri novcima, uzmi si tjedan dva samo za sebe.... ništa se drasticno nece promijenit u tom periodu, a ti ces se bolje osjecat.
Nemoj tražit posao taj period, jednostavno se opusti, puknut ces pod ovakvim pritiskom...... daj si vremena...
Daj si vremena, ovako ništa neceš postic.... sve se to osjeti, a možda si upropastiš neku dobru poslovnu priliku!
Makar nisi pri novcima, uzmi si tjedan dva samo za sebe.... ništa se drasticno nece promijenit u tom periodu, a ti ces se bolje osjecat.
Nemoj tražit posao taj period, jednostavno se opusti, puknut ces pod ovakvim pritiskom...... daj si vremena...
Anila ti je dobro rekla,polako opusti se. Najlakše se razvesti,ali to neće riješti sve tvoje probleme. Kad problem postoji svi su napeti,nervozni...,nemaju strpljenja.Možda ti se posreći pa staneš na svoje noge i to ubrzo pa će ti možda biti žao što si se rastao, a pogotovo ako su tu još i djeca......Razmisli dobro!Anila je napisao/la:Ja na tvome mjestu nebi odmah niti išla a razgovore, niti razmišljala o tome....
Otkačena- Broj postova : 103
Kako vrijeme odmiče sve sjeda na svoje mjesto...
Ne kaže se uzalud da vrijeme liječi sve.
Sad se već mogu s time i šaliti:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ne kaže se uzalud da vrijeme liječi sve.
Sad se već mogu s time i šaliti:
[You must be registered and logged in to see this link.]

Stranica 1 / 1.