ja neznam sta da vise radim
3 posters
Stranica 1 / 1.
ja neznam sta da vise radim
prekinuo sam s curom prije vise od godinu dana. ona je vjerojatno najgora osoba koju sam upoznao u zivotu. to je bila obostrana,strahovito intenzivna ljubav. potpuno sam svjestan da nema nikakvog izgleda da ikad vise budemo zajedno i ja to niti ne zelim,a po cijele dane mislim samo na nju. jel ima netko nekakav pametan savjet?
ninjaslav- Broj postova : 5
Re: ja neznam sta da vise radim
Intenzivna ljubav a kažeš da je najgora osoba koju si ikad upoznao?!
Ajd to malo definiraj.....
Ajd to malo definiraj.....

rastavljen sam,mrzi moje dijete,bivsu zenu s kojom sam definitivno prekinuo,patoloski ljubomorna,u gradu poznata kao najveca k....,lazljiva,licemjerna,dvostruka mjerila itd.neznamkako da si pomognem.da je to cura koja nesto vrijedi bilo bi ok,ali ovo...
Ajme.. ne zvuci lijepo.... pa sto te onda tako privlaći k njoj.... cemu uopce dozvoljavaš da razmišljaš o njoj?
pa neznam ali vjeruj mi da je to bila obostrana velika ljubav,bas kemija. neda mi se vise uopce analizirati to,samo zelim da konacno dodjem k sebi.glupo mi je da sam tako lose jer mi je inace u zivotu sve odlicno.imam prekrasno dijete,bivsa supruga je divna osoba i ne radi mi apsolutno nikakve probleme,imam super obitelj,zdrav sam,nemam financijskih problema,imam puno odlicnih prijatelja jos iz djetinjstava jer nisam konfliktan.i sad mi nije jasno zasto ju nemogu izbaciti iz glave umjesto da sam sretan sta sam je se rijesio. sta kaze miroslav skoro ne vjeruje srce pameti.
hahahaaha, dobar si....
Baš zanimljivo..... uz sve to što imaš ona bi ti supe došla, sam da je drugacija.....
A da razgovaraš s njom...... možda bi se promijenila radi vas?!
Baš zanimljivo..... uz sve to što imaš ona bi ti supe došla, sam da je drugacija.....

A da razgovaraš s njom...... možda bi se promijenila radi vas?!
Mislim da je to samo navika i da ćeš je s vremenom zaboraviti.ninjaslav je napisao/la:pa neznam ali vjeruj mi da je to bila obostrana velika ljubav,bas kemija. neda mi se vise uopce analizirati to,samo zelim da konacno dodjem k sebi.glupo mi je da sam tako lose jer mi je inace u zivotu sve odlicno.imam prekrasno dijete,bivsa supruga je divna osoba i ne radi mi apsolutno nikakve probleme,imam super obitelj,zdrav sam,nemam financijskih problema,imam puno odlicnih prijatelja jos iz djetinjstava jer nisam konfliktan.i sad mi nije jasno zasto ju nemogu izbaciti iz glave umjesto da sam sretan sta sam je se rijesio. sta kaze miroslav skoro ne vjeruje srce pameti.
Ako je istina sve što si napisao,takva žena ti ne treba u životu.
Otkačena- Broj postova : 103
hvala vam svima koji ste se javili,stvarno sam skroz u k.... najgore mi je sta mi se cini da vise niti jednu necu moci voljeti kao nju.
i hvala posebno tebi anila. ovo je valjda tvoj forum i bas je lijepo od tebe sta si mi posvetila malo paznje.
Stranica 1 / 1.