Anila`s Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
AdWords
Gallery

CIN 1 i Urea Empty
Podijeli na Fejsu
Podijeli
Keywords

CIN 1 i Urea

2 posters

Go down

CIN 1 i Urea Empty CIN 1 i Urea

Postaj by noa 11/11/10, 10:37 pm

Kako prvi put pišem na forumu, nadam se da sam na ispravan način otvorila ovu temu :-)! Dakle, zanima me sljedeće: Nakon što sam bezuspješno popila Summamed nisam se riješila Ureaplasme. Prvi nalaz je dakle bio prije god. dana, a u 9. mjesecu drugi također Urea 10 na 4. Dr mi je dala Doksiciklin za mene i momka, međutim ovaj put (a tako nije bilo nikada do sada) papa je pokazao CIN 1 za što sam dobila one Abothyl vaginalete. E sad, kolko čitam CIN 1 uglavnom izaziva HPV. Moja dr. kaže da je unalazu pape pronađeno fungi i flora, te da nalaz ne ukazuje na HPV međutim ja ŽElIM ZNATI da li imam taj HPV ili ne kad mi je već CIN 1 i ne zadovoljavam se odgovorom da je to sve od Ureaplasme. Misla sam se ponovno sutra vratiti kod ginićke i moliti za test na HPV jer me užasno strah. Zapravo sve upućuje na to da je sasvim logično da me testira na HPV, za Ureapl. znam (nadam se da nemam koju drugu baju od one famozne 4-oke :-).
Eto, što vi mislite, da li treba inzistirati na testu HPV ili samo uzeti Abothyl, Doksiciklin pa Bože moj ... kaj bu-bu ?!
Hvala :-)

noa

Broj postova : 11

[Vrh] Go down

CIN 1 i Urea Empty Re: CIN 1 i Urea

Postaj by Anila 12/11/10, 07:11 am

welcome
Post ti je u temi cin koja je vec otvorena....
Anila
Anila

Broj postova : 3773

http://www.anilas.net

[Vrh] Go down

[Vrh]