Anila`s Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
AdWords
Gallery

Kontracepcija / krvarenje Empty
Podijeli na Fejsu
Podijeli
Keywords

Kontracepcija / krvarenje

3 posters

Go down

Kontracepcija / krvarenje Empty Kontracepcija / krvarenje

Postaj by june 15/04/10, 08:02 pm

frendica mi ima problem.....od njene doktorice nema bas prevelike koristi, pa da pitamo vas......
ovak....pije logest oko godinu dana, dijagnosticiran joj je miom na maternici....
ovaj mjesec krvari vec par dana usred ciklusa, nije to nis preobilno al opet nije ni zanemarivo.....dal bi to moglo bit od tableta ili je nesto vezano uz miom?? jel moguce da je puknuo??
pomagajteeeeee groupwave
june
june

Broj postova : 130

[Vrh] Go down

Kontracepcija / krvarenje Empty Re: Kontracepcija / krvarenje

Postaj by Anila 15/04/10, 08:15 pm

U oba slučaja DA, moguče je.....
Treba kod giniča na uzv da se vidi ovako je stvarno teško nešto reći, ali ako se na uzv-u ništa ne bude vidjelo, onda vjerojatno ne pašu tablete...
Anila
Anila

Broj postova : 3773

http://www.anilas.net

[Vrh] Go down

Postaj by june 15/04/10, 09:20 pm

maaa....narucena je na ultrazvuk tek pocetkom 5.mj....nema nis prije, a njena doktorica joj nis ne sugerira dok ne vidi nalaze.....
inace, imala je prosli mjesec probleme s gadnim glavoboljama i pogorsao joj se odjednom periferni vid, pa ide i kod okuliste i neurologa, ginic ju je poslala na uzv........ak se nis ne nadje mogle bi sve to skupa tablete uzrokovati......
june
june

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 15/04/10, 09:26 pm

A ak je glavobolja i vid isto u pitanju onda je vjerojatno od tableta, ne pašu joj ti hormoni..
A što se tiće čekanja, nek si uplati dodatno zdravstveno osiguranje pa onda ne treba ništ čekat Smile
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Jellle 16/04/10, 05:37 pm

nisu te kontracepcijske za zezanciju. Ja sam ih pila par godina i nikakvih nuspojava imala. a onda sam saznala za hemangiom na jetri koji mi je nastao (možda) usljed dugogodišnjeg uzimanja hormona. doktor mi je momentalno zabranio bilo kakve kontracepciske.

ja da sam na mjestu frendice odmah bi prestala piti te tablete i najprije napravila sve pretrage pa onda tek eventualno nastavila piti.
Jellle
Jellle

Broj postova : 370

[Vrh] Go down

Postaj by june 16/04/10, 09:32 pm

anila, ima ona dopunsko (mi studenti smo na drzavnoj sisi.... Smile ), kaj mislis s tim da ne treba cekat?? ja taj novi sistem zdravstva ne kuzim nimalo
kaj je najbolje od svega, doktorica joj nije rekla nis odredjeno, kao, moglo bi bit od tableta, al i ne mora....pa nek to pije dok ne dobiju nalaze....ja sam joj isto prvo rekla nek makne tablete odmah, al njena doktorica se nada da ce jos i miom od tableta proc........zaribana situacija, u svakom slucaju......
june
june

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 16/04/10, 11:02 pm

Ljudi čekaju po 6-7 mjeseci na red na neke pretrage, radi gožve... to je naše zdravstvo,a uz dodatno zdr osiguranje nema čekanja, ide se kod privatnika, imaš limit koliko para moš potrošit i osiguranje ti crača 80% od toga....
odeš i sve riješiš u jednom danu ak trebaš....
Puno jednostavnije, radi čekanja, ali nema veze sa ovim dopunskim, to je sranje, ja bi sad da nemam ovo trebala čekat 7 mj da dođem na red kod kardiologa na pregled..... pihhhh, svašta....

Kolegici bi ti stvarno bilo pametno da makne te tablete..... baš kako jelle kaže....
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by june 16/04/10, 11:24 pm

hvala svima na savjetima.......i ja mislim da bi joj bilo bolje da prestane s tim......
june
june

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]