Analni sex...
+5
Čarobnica iz Oza
Tashana
Ana
Anila
Admin
9 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Analni sex...
A koliko ste isli TO MALO ZA PRVI PUT...koliko je trajalo???I kakav je osjecaj kad ti dodje da kakis a strah te???kako si se oslobodila straha???
angela_92- Broj postova : 10

Hmmmm....... za prvi puta je dovoljno..... hmmmmmm,....5-6 puta da ti ga gurne jako lagano i dosta...... stvarno treba postepeno....
Mislim ako tebi bude pasalo možeš i duže, ali mislim da ce ti guza nadrapat za prvi put....
E kakanje i strah..... joj, bilo je za popišat od smijeha.... a šta da ti kažem..... opet, samo opušteno i uvijek imaš u glavi da si si za taj strah i tu trenutnu bol sama kriva....
Može biti i malo krvi.....

Može biti i malo krvi.....
i kasnije kad si se oslobodila straha da kakis normalno sve bilo uredu...i poslije prvog analog sexa jel nemas vise nikakvih problema???
strah i problemi sa kakanjem uvijek ostaju.....isto tako i lagana bol u predjelu trbuha i naravno guze, zato to i ne prakticiram cesto, draže mi je prstic u guzi i nekad malo analca, cisto iz gušta, ali tlaka nakon njega je dosadna, a to ti je higijena...... on u kupaonu na pranje, a ti u tom trenutku čekaš.....
Ana- Broj postova : 29
Ma nisam ni bas planirala da ga imam stalno..ono et iz nekog gusta ponekad.,...
:D:,a ima li bolova kad kakis???mozes mi malo opusati taj strah sa kakenjem ???

Bolovi su uvijek tu, uvijek nakon analnog.....
A kako da ti se to opiše....... jbg, jednostavno osjetiš nelagodu, peckanje......
A kako da ti se to opiše....... jbg, jednostavno osjetiš nelagodu, peckanje......
Izgleda sad kako god skontam pa bolje je imati ovaj vaginalni,barem nemas nikakvih problema ...jel vise praktikujes ovaj vaginalni sex???
Ja..... da, naravno...... Vaginalni, oralni, kažem ti... tek tu i tamo analni...... ima nedostataka i zezancija s njime i nakon njega..... i najgore je što nekad ni sama ne znaš tocno dali si dosta opuštena ili ne......
I sta ti se najvise dogodi tako kad ne znas ni saama da li si opustena ili ne????
Krene ti ga gurat, a ono ne ide, pa ne ide..... i onda ti može nadrapat ta koža oko čmara...... i naravno dolazi do iritacije i krvarenje, peckanja....... nije to kao "dolje", znaš ako je mokro- spremna si...... tu nema prirodnog vlaženja......
joj ne znam sta da uradim...najbolje je vaginalni...kako god ...a jel ti bilo neugodnosti s tim krvarenjem...i koliko budu...
Ah joj ja sad sve sto sam htjela da to uradim sa osobom palo mi je u VODU....jer nismo vise zajedno...

Ah ne znam sta mi je gore ili kad jesmo zajedno ili kad nismo.....Anila je napisao/la:opa....... eto, hvala bogu da nisi....
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.