Anila`s Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
AdWords
Gallery

SEX U TRUDNOĆI Empty
Podijeli na Fejsu
Podijeli
Keywords

SEX U TRUDNOĆI

5 posters

Go down

SEX U TRUDNOĆI Empty SEX U TRUDNOĆI

Postaj by nika0406 24/01/10, 07:18 pm

Suprutno mišljenjima, trudnice imaju jaku želju za seksom i nema razloga da ga se odreknu
Suprotno onom što neki ljudi misle, trudnice imaju jaku seksualnu želju i ukoliko nemaju komplikacija u trudnoći nema razloga da se suzdržavaju od seksa.
Seksualni položaji za vrijeme trudnoće moraju uzeti u obzir privremene promjene na ženskom tijelu. Trudnoća nije bolest i uz malo razuma i znanja, seksualni život para može se normalno nastaviti.
Segmenti trudnoće

Trudnoća je podijeljena na tri dijela.

Za vrijeme prvog semestra trudnoće žensko tijelo prolazi velike hormonalne i fiziološke promjene, iako se te promjene još ne primjećuju.
Ovo uključuje promjene na dojkama, učestalo mokrenje, mučninu itd.
Drugo tromjesečje je period rasta, kada se tijelo smiruje i osim polaganog postepenog rasta, uglavnom se tada kod žena javlja poteškoća sa koncentracijom.
Posljednje tromjesečje nosi najviše promjena, osim hormonalnih promjena, jako raste trbuh, učestalo je mokrenje i promjene raspoloženja. Pa ipak, kod većine parova želja sa seksualnim odnosima ne nestaje.

Najbolji seksualni položaji za trudnice

Očito je da možete zaboraviti misionarski položaj i sve ostale položaje u kojima je žena na leđima. Ovo zapravo otvara paru mogućnost da eksperimentiraju i zadrže intimnost i nježnosti.

Upozorenje

Za svaki od dolje opisanih položaja potrebna je povratna informacija trudnice – ako osjetite bilo kakvu nelagodu, nemojte nastaviti sa tim položajem. Pored toga, muškarac bi se trebao suzdržati od bilo kakvih naglih pokreta i prilagoditi se ženinoj promijenjenoj fiziologiji.

Položaj u kojem je žena gore

Ovo je najbolji položaj za posljednje tromjesečje, ali možete ga prakticirati kroz cijelu trudnoću. U tom položaju žena ima kontrolu i može kontrolirati dubinu penetracije i brzinu pokreta.

Položaj u kojem žena leži na rubu kreveta.

Ovo je odličan položaj za par i muškarci ga preferiraju. Žena leži na leđima na rubu kreveta, ali noge su joj na podu. Muškarac stoji ili kleči ispred nje. Budući da u tom položaju muškarac može lako i duboko penetrirati, žena ga treba navoditi kako duboko može ići te kojom brzinom.

Spojene žlice

Odličan položaj za par bez obzira na trudnoću, u kojem nema nikakvog pritiska na ženin trbuh i predio abdomena. Par leži na boku, muškarac je otraga i penetrira straga. Penetracija nije preduboka, a pokrete možete zajedno koordinirati poput polaganog romantičnog plesa.

Jednostavan pseći položaj

U ovom položaju je žena na rukama i koljenima, a trbuh joj je slobodan i bez pritiska. Muškarac ulazi odostraga, a žena može koristiti jastuk kako bi poduprla gornji dio tijela. Budući da penetracija nije tako duboka, ženi nije neugodno.

Preporuča se da par proba ručnu ili oralnu stimulaciju klitorisa. Ovo će ženama pružiti veliko zadovoljstvo bez ikakvog straha od posljedica. Ipak, preporuča se da ovo ne rade ležeći na leđima nakon 16. tjedna trudnoće (4. mjesec). Ovo se može lako izvesti stojeći ili sjedeći.

Uživajte u ovom prekrasnom periodu života i održavajte svoj seksualni život.
nika0406
nika0406
.
.

Broj postova : 2127

[Vrh] Go down

SEX U TRUDNOĆI Empty Re: SEX U TRUDNOĆI

Postaj by Tashana 24/01/10, 11:16 pm

dok sam bila trudna silovala sam muža svakodnevno.... Very Happy
dok sam se debljala, on je jadan mršavio od "prejebice" i moje težine Laughing
Tashana
Tashana
.
.

Broj postova : 1615

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 24/01/10, 11:24 pm

Ajme..... Smile
Ja tu samo mogu reći da mi je pasala i tako sam bila najopuštenija, poza onako sa strane.....
Nisam se bojala za bebu.... ali misionarski mi baš nije pasao...
Anila
Anila

Broj postova : 3773

http://www.anilas.net

[Vrh] Go down

Postaj by Tashana 24/01/10, 11:29 pm

a ja sam obožavala, điha điha konjiću Very Happy
Tashana
Tashana
.
.

Broj postova : 1615

[Vrh] Go down

Postaj by @ma-moon 25/01/10, 11:45 am

O ovome ništa ne znam,ali jedva čekam da isprobam Smile
@ma-moon
@ma-moon
.
.

Broj postova : 997

[Vrh] Go down

Postaj by zana 27/02/10, 12:25 pm

bome diha diha je najbolje i najvise mi odgovara,ali dragi potone pod mojom kilazom ljubav

zana

Broj postova : 4

[Vrh] Go down

Postaj by nika0406 27/02/10, 12:33 pm

grupni pozdrav Zana,ja sam tek na poćetku trudnoće a mislim da ni mom m neće biti lako izdržat kilažu kasnije....
nika0406
nika0406
.
.

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 27/02/10, 12:34 pm

Ha, ha, haaa.. mačko di ti meni prvo dođeš, na điha, điha!
valjam se od smijeha

Ja sam rekla.... sastrane i odozada.... Laughing
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by nika0406 27/02/10, 12:35 pm

Ma dobro je svakak sam da možeš Very Happy
nika0406
nika0406
.
.

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 27/02/10, 12:36 pm

DA ! pucam od smijeha
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by zana 27/02/10, 01:19 pm

nuna nana kad hormoni prorade ne pita te za kile vježbam

zana

Broj postova : 4

[Vrh] Go down

Postaj by nika0406 27/02/10, 01:21 pm

valjam se od smijeha DA !
nika0406
nika0406
.
.

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 16/03/10, 09:18 pm

Mogu li imati seksualne odnose u trudnoći?
Apsolutno. U urednim trudnoćama možete imati odnose sve do prsnuća vodenjaka. Na pregledu kod svog liječnika provjerite prijeti li vam opasnost prijevremenog poroda, te imate li problema kao što su:

* skraćen ili otvoren vrat maternice
* curenje plodne vode
* vanmaterična trudnoća
* krvarenje
* povijest bolesti koja uključuje spontane pobačaje

Ali, sve dok je vaša trudnoća uredna, prakticiranjem seksualnih odnosa nećete naškoditi bebi, čak ni prilikom položaja kad je partner na vama.

Debeli sluzavi čep koji se nalazi na vratu maternice štiti bebu od infekcija. Vodenjak i snažni mišići maternice također dobro štite vašu bebu. Iako se plod može malo «promućkati» nakon orgazma, to je isključivo zbog kucanja vašeg srca, nipošto jer beba razumije što se događa ili jer osjeća bol.
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 16/03/10, 09:18 pm

Hoće li osjećaj biti dobar?
Nekim ženama čak i bolji, nekima lošiji. Neke trudnice osjećaju grčeve tijekom ili nakon odnosa. Vaše grudi u trudnoći rastu i mogu biti jako osjetljive, što u nekim slučajevima možda i neće biti najugodnije. Može se desiti da vam je vaginalni iscjedak obilniji ili da ste «vlažniji», što može odnos učiniti još ugodnijim i ljepšim, a s druge strane može rezultirati iritacijom. Ako primjetite iznenadnu razliku u količini ili mirisu iscjedka, otiđite na pregled kod svog liječnika. Možda je riječ o vaginalnoj infekciji ili vam je pukao vodenjak. U slučaju prsnuća vodenjaka osjetit ćete lagano curenje plodne vode.
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 16/03/10, 09:19 pm

Nisam baš raspoložena za seksualne odnose otkad sam trudna. Je li to normalno?
Da, normalno je. Velike promjene na (u) vašem tijelu rezultiraju promjenama u seksualnom životu. Neke žene, konačno oslobođene briga oko začeća i kontracepcije, osjećaju se ljepše i zavodljivije nego ikad. A neke su pak preumorne i lijene za seks, pogotovo u prvom tromjesečju. Drugo tromjesečje trudnoće karakterizira povećan libido, dok u zadnjem tromjesečju on jenjava pod pritiskom trudova, poroda ili pak vašim osjećajem neprivlačnosti zbog velikog trbuha i sl.
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 16/03/10, 09:19 pm

Hoće li se partnerova želja za seksom promijeniti?
Većina muškaraca smatra svoje trudne žene privlačnijima nego ikad. Ali, partnerova želja za seksom može biti smanjena i zbog brige za vas i bebu, pritiska budućeg očinstva, straha da vođenjem ljubavi ne biste povrijedili bebu ili čak zbog «srama» od odnosa u prisutnosti vašeg nerođenog djeteta.
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 16/03/10, 09:20 pm

Je li oralni seks siguran?
Da, oralni seks neće škoditi ni vama ni vašoj bebi, s pretpostavkom da ste u monogamnoj vezi te da ste oboje HIV negativni. U biti, mnogi parovi oralni seks smatraju ugodnom zamjenom za seksualni odnos kada on zbog raznih čimbenika u trudnoći nije izvediv. Ako niste sigurni je li vaš partner HIV negativan, koristite posebnu zaštitu koje će vam preporučiti liječnik.
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 16/03/10, 09:20 pm

Koji su položaji za vođenje ljubavi najudobniji?
* Lezite na bok. Partner neka legne iza vas. U ovom položaju partnerova težina nije direktno na vama te vas tako ne opterećuje.
* Lezite na kraj kreveta s nogama na podu. U ovom položaju partner kleči ispred vas te je vaš trbuh slobodan.
* Lezite na krevet, a partner neka legne ispred vas, u suprotnom smjeru. U ovom položaju penetriranje je plitko što je idealno za višu trudnoću kada dublja penetracija može biti neugodna.
* Neka vaš partner legne na krevet, a vi sjednite na njega. U ovom položaju također nema opterećenja za trbuh, a vi kontrolirate dubinu penetracije.
* Neka vaš partner sjedne na čvrstu stolicu, a vi mu sjednite u krilo. Trbuh i maternica nisu opterećeni

Imajte vjere, uz malo vježbe i eksperimentiranja naći ćete idealan položaj koji će vam savršeno odgovarati.
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 16/03/10, 09:21 pm

7. Partnerove moguće reakcije na seks u trudnoći:

Muškarci dijele mnoga uzbuđenja i opterećenja s partnericom u trudnoći, ali imaju i svoje brige i užitke.

Tjeskobe:

* Smanjena želja za seksualnim odnosima
* Fizička neugodnost
* Strah od povrede ploda
* Briga da će liječnik zabraniti seksualne odnose

Užici:

* Uzbuđenost zbog povećanja vaših grudi
* Uživanje u porastu vaše težine i zaobljenom trbuhu
* Bezbrižnost zbog nepotrebne kontracepcije
* Novi načini zadovoljstva
* Otkrivanje novih položaja
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 16/03/10, 09:22 pm

5 Savjeta za savršen seks u trudnoći:
1. Komunicirajte! Vaše potrebe se s trudnoćom mijenjaju. Recite partneru što vam odgovara u određenom trenutku.
2. Eksperimentirajte. Isprobajte različite položaje za vođenje ljubavi koje vam ne opterećuju trbuh. Otkrivanje novih stvari može oplemeniti vaš ljubavni život.
3. Udobno se smjestite. Pripremite mnogo jastuka da vam bude udobno i imajte pri ruci vaginalni lubrikant u slučaju da vam zatreba.
4. Proširite horizonte. Bit seksualnog odnosa nije samo snošaj. Možda ćete se poželjeti međusobno masirati, masturbirati zajedno ili uživati u oralnom seksu ako vam penetracija više nije ugodna.
5. Budite povezani. Stavljanje intime na vrh liste prioriteta u trudnoći povezuje vas i partnera na poseban način kroz ovo divno razdoblje i razvija bliskost koju ćete kasnije dijeliti s prinovom.

I love sex
Anila
Anila

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics