Anila`s Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
AdWords
Gallery


POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty
Podijeli na Fejsu
Podijeli
Keywords


POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

5 posters

Go down

POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

Postaj by nika0406 24/01/10, 06:54 pm

Poze
Kama Sutra poze dolaze do nas iz jedne od najstarijih i najpoznatijih priručnika vođenja ljubavi u Indiji, Kama Sutre. Kama Sutra je imala originalnih 7 dijelova i bila je vodič za ljude o tome kako imati sretan brak. Drugi dio sadrži ilustrirane crteže muškaraca i žena u različitim pozama za snošaj. To je dio o kojem se najviše priča. Od tog vremena bilo je mnogo modernih prijevoda i smatra se od strane mnogih da je to sveti gral položaja za dobar seks.

Svaki poznavatelj ljubavi trebao bi imati najmanje jedan primjerakUzorak preuzet za proučavanje određene cjeline. moderne verzije Kama Sutre. Ovdje se nalazi kratak sažetak što se nudi i što možete ostvariti, ali opseg znanja o toj temi je izvan dosega ove stranice. Vaš odnos može dobiti na kvaliteti temeljitim istraživanjem.
Postoji mnogo načina kako naučiti o Kama Sutra pozama i velik izbor poza za odabrati.
.
INDRA
Ova poza nudi duboku penetraciju i jedan je od najboljih izbora za muškarce. Također ima koristi u žena jer pomaže u stezanju vagine.
•Muškarac je na koljenima u uspravnom položaju
•Žena leži pred njim
•Ona savija noge i stavlja mu stopala na prsa
•On se naginje prema naprijed i ulazi u nju

VUK
To je uzbudljiva i poticajna poza za muškarce i žene. Omogućava puno kretanja i duboku penetraciju.
•Oba partnera stoje
•Žena okreće leđa partneru
•Muškarac penetrira u nju
•Žena dozvoljava da joj prsa padaju u potpunosti prema naprijed, dok se ona drži na niski stol ili se naslanja na jastuk.

LEPTIR
Ovo je vrlo ugodna poza za ženu. Omogućava mnogo kretanja zdjelice, gledanje i pruža dodatne koristi vizualne stimulacije.
•Žena sjedi na muškarcu okrenuta licemOna se naginje unazad i stavlja noge naprijed
•Muškarac se naginje unatrag i oslanja se na ruke
•Oba partnera pomiču zdjelicu kružnim pokretima, ali u suprotnim smjerovima
•Žena se može također nogama odgurivati natrag i naprijed duž partnerova penisa

POZE ZA LJETNE VRUĆINE

POZA U LUKU
Nalazili se na plaži ili u šumi, uvijek vam se može dogoditi neplanirana avantura. No ako niste pažljivo birali mjesto, uvijek postoji opasnost od toga da vas netko vidi. S ovom pozom brzo ćete doći do ugodnog položaja, a i moći ćete se sakriti od znatiželjnih pogleda. Idealna za ljetne, divlje izljeve strasti.
Poza u luku je varijacija na onu klasičnu, "misionarsku" pozu, s tim da oba partnera mogu doći do većeg zadovoljstva.
Muškarcima će ova poza predstavljati malo veći problem nego ženama zbog nepraktičnog položaja tijela, no sve to kompenzira jačina orgazma koji ćete doživjeti.
Žene će kod ove poze cijeniti povećanu mogućnost stimulacije poznate "G točke".


VARIJACIJA NA POLOŽAJ MEDUZE
Cijeli dan se brčkate u plićaku i jednostavno vam se ne da van. Partner/ica je kraj vas i dobivate sve veću želju za putenim užicima, a jednostavno nemate snage za neke akrobacije ili pak odlazak do sobe. Ova poza je savršena za takve situacije jer je primjenjiva u plićaku čak i dok vas netko vidi.
Da bi ovu pozu izveli na suhom muškarac mora biti dosta fleksibilan i stabilan te prilično izdržljiv. No svi problemi doslovno "padaju u vodu" ako ovo pokušate izvesti u moru. Kada se namjestite u ilustrirani položaj, dovoljno je samo lagano se njihati imitirajući pokrete mreže za spavanje. Otpor koji pruža voda omogućit će vam određenu stabilnost, a ne bi trebali zanemariti i ugodan osjećaj koji dolazi od gibanja u moru.
Muškarcu i ženi ova poza pruža priliku za intimnije vođenje ljubavi jer su tijela ljubavnika skoro sasvim spojena, što još više pridonosi uzbudljivosti samog seksualnog čina.

POLOŽAJ IZNENAĐENJA
U bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, ova poza može poslužiti zbog svoje praktičnosti. Kako u ljetnim mjesecima djevojke i žene pribjegavaju haljinama i minicama, ova poza se može izvesti čak i kada situacija ne dopušta da se partneri riješe sve odjeće sa sebe.
Ovaj položaj je idealan za ljubavnike koji vole divlji i primitivan seks. Muškarac je iza žene dok ona stoji ispred i drži ruke na podu za oslonac. Za muškarca je bitno da ženu čvrsto primi oko bokova kako bi mogao lakše manevrirati. Poza je nešto teža za pripadnice ljepšeg spola zbog položaja u kojem je tijelo, no ovaj način i tako nije namijenjen za neko maratonsko vođenje ljubavi.
Muškarci će kod ove poze cijeniti činjenicu da mogu prodrijeti iznimno duboko.
Ženama se pak kod ove poze može svidjeti to što mogu imati jednu ruku slobodnu za istraživanje sebe ili partnera, dok će neke uživati u osjećaju podređenosti koji pruža ovaj položaj.

POLOŽAJ POTPUNOG ZAGRLJAJA
Ponekad vam situacija i mjesto ne dopuštaju da se raskomotite i legnete nego baš morate stajati. Takve situacije su česte u mračnim dijelovima disko klubova ili bilo kakvim kutevima gdje vjerujete kako vas nitko neće primijetiti. Tada vam je zid često jedini oslonac, a to je sve što vam treba za ovaj položaj.
Kod ove poze ljubavnici su u stojećem položaju i on se leđima naslanja na zid. Ona bi ga trebala bedrima obujmiti oko struka, kao što se to čini i kod jahanja konja, te pomagati njegovim pokretima.
Muškarcima koji nisu jače građeni ova poza bi mogla stvarati probleme jer je potrebno dosta snage kako bi u isto vrijeme bili dovoljno opušteni i držali svoju partnericu.
Žena se može nogama odgurivati od zida kako bi se postigao bolji ritam, a i kako bi pomogla partneru.

POLOŽAJ KOLICA
Kasna je večer, a u moru dvoje ljubavnika započinje strastvenu igru za koju oboje znaju kako će završiti. Postaje očito kako će se sve dogoditi u samoj vodi, a položaj koji se može najbolje iskoristiti u toj poziciji jest - položaj kolica.
Ova poza već na prvi pogled izgleda zabavno, ali i pomalo komplicirano. Žena se treba podlakticama osloniti na tlo dok ju muškarac, koji je u stojećem položaju, drži za bedra. On u ovom slučaju ima veliku kontrolu nad situacijom jer može partnericu pomicati u svim smjerovima što omogućuje različite osjete na "mjestu radnje".
Žena može, zbog toga što se ovdje poza primjenjuje u vodi, također preuzeti određenu inicijativu i tako još više pojačati cijeli doživljaj.
Muškarcu pak ova verzija poze u vodi olakšava stvar jednostavno zato jer mu je lakše držati partnericu.

POZE ZA DOBAR DAN I LAGAN SAN

DOBRO JUTRO
POLOŽAJ KALUPA
Sunce lagano probija kroz rolete, a vama se još ne da dići iz kreveta. Polako se rastežete i kada dotaknete meku kožu svoje partnerice, stvari jednostavno odu u svom smjeru. Položaj kalupa ne iziskuje puno energije, a pruža snažan osjećaj intime pa je zato idealan za lijena ljetna jutra.
Kod ove poze potrebo se postaviti u poziciju "žlice". Žena ima noge lagano savinute u koljenu te leži na jednom boku dok joj se muškarac treba u potpuno istom položaju priljubiti s leđa.
Muškarcu i ženi ova poza paše iz podjednakih razloga. Njemu ovaj položaj omogućuje da se nesmetano pokreće dok ona kontrakcijom vaginalnih mišića može povećati ugodu kod oba partnera.

LAKU NOĆ
DUBOKI POLOŽAJ
Došli ste u svoju sobu nakon ludog noćnog provoda ili ste odlučili prespavati na plaži. Prije nego otplovite u carstvo snova ponovno vas obuzima strast i treba ispoljiti sve emocije koje su se nakupljale tijekom dana. Duboki položaj je praktičan za prije spavanja jer vam garantira još jedan žestoki provod prije sna, a pošto zahtijeva dosta kondicije sva je prilika da se, odmah poslije, oboje srušite u sladak san.
Duboki položaj omogućuje potpunu penetraciju te je odatle i dobio ime. Žena bi trebala ležati na leđima i imati koljena podignuta sve do svojih ramena dok muškarac liježe na nju oslanjajući se rukama o tlo.
Ženama bi ovo mogla biti malo neudobna poza, ali osjećaj koji ona pruža ne može se postići niti jednim drugim položajem.
Muškarcima je ova poza primamljiva upravo zbog iznimno duboke penetracije.

POZE ZA ONE RAZGIBANIJE

POLOŽAJ AMAZONKE
Ponekad ljubavnici požele eksperimentirati i zamijeniti uloge. Kako je nemoguće da se ljubavnici mijenjaju za svoje spolne organe, moguće je malo obrnuti uloge u samoj postelji. Naime, kako muškarce krasi poznati "lovački" imidž uobičajeno je da su oni ti koji imaju većinu kontrole pri seksu. Položaj Amazonke to sasvim mijenja.
Kod položaja Amazonke muškarac leži na leđima i ima podignute noge u obliku slova V preko svojih prsa. Partnerica bi tada trebala opkoračiti svog ljubavnika i pažljivo se namjestiti na njegov spolni organ.
Muškarcu će ova poza pružiti jedinstven uvid u to kako se osjeća njegova partnerica dok on ima kontrolu.
Žene pak, u položaju Amazonke, mogu iz prve ruke vidjeti reakcije svog ljubavnika i u potpunosti kontrolirati vođenje ljubavi.

POLOŽAJ ODVIJAČA
Svi su doživjeli ona kišna morska poslijepodneva kada ste s ljubavnikom/icom u polumračnoj sobi, a raspoloženi ste za nešto osobito. Ukoliko ste u sličnoj situaciji, a želite isprobati neki novi položaj, svakako isprobajte pozu "odvijač".
Izvodi se tako da žena leži na rubu kreveta i prebaci noge na stranu dok muškarac kleči na koljenima. Svaka žena znati će koja strana više odgovara njezinom ljubavniku.
Žena se u tom položaju može potpuno opustiti i uživati vođena njegovim prodiranjem sve do samog vrhunca. Osobito će se svidjeti ženama kojima inače treba malo više da dožive orgazam, jer ovaj položaj dopušta maksimalno podraživanje dražice u trenutku penetracije.
Muškarca će njegova draga osjećati mnogo intenzivnije nego inače, u ovom, relativno udobnom položaju.

POLOŽAJ VJETRENJAČE
Neke poze većini ljudi nikad ne bi pale na pamet. Stoga, budete li se jednog dana osjećali luckasto i spremno na akrobacije, ništa vas ne košta da probate položaj vjetrenjače.
Položaj vjetrenjače izvodi se tako da žena leži na leđima i ima lagano raširene noge dok partner treba leći na svoju ljubavnicu tako da mu glava gleda na njena stopala.
Žena će kod položaja vjetrenjače za vrijeme odnosa osjećati intenzivne podražaje na dražici koju će njen partner stimulirati svojim tijelom.
Muškarci bi kod ove poze mogli cijeniti osjećaj nečeg novog.


Zadnja promjena: nika0406; 24/01/10, 07:15 pm; ukupno mijenjano 1 put.
nika0406
nika0406
.
.

Broj postova : 2127
Join date : 09.01.2010
Age : 39

[Vrh] Go down

POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty Re: POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

Postaj by Tashana 24/01/10, 06:56 pm

ti mater, ko će ovo čitat Shocked
admin, priloži slikice... Very Happy
Tashana
Tashana
.
.

Broj postova : 1615
Join date : 02.01.2010
Age : 41

[Vrh] Go down

POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty Re: POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

Postaj by nika0406 24/01/10, 06:58 pm

Skratila sam kolko sam mogla Laughing
nika0406
nika0406
.
.

Broj postova : 2127
Join date : 09.01.2010
Age : 39

[Vrh] Go down

POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty Re: POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

Postaj by Tashana 24/01/10, 07:00 pm

nemrem se usredotočit na čitanje jer me glava rastura a trenutno su mi i oni dani tak da...
imam i ja prilog al moram skužit kak da ga sim stavim
Tashana
Tashana
.
.

Broj postova : 1615
Join date : 02.01.2010
Age : 41

[Vrh] Go down

POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty Re: POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

Postaj by Anila 24/01/10, 07:06 pm

Nika.... skini slike ak ima....linkove...
Tash...ti se mani sex neko vrijeme, usredotoči se na zdravlje.... Laughing
Anila
Anila

Broj postova : 3773
Join date : 04.12.2009
Lokacija : Daleko...

http://www.anilas.net

[Vrh] Go down

POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty Re: POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

Postaj by Tashana 29/01/10, 12:22 am

Nedavno vršena istraživanja nam govore, da postoji 7 vrsta seksa.
Prva vrsta je tzv Štrumpf seks - Ova vrsta seksa se uglavnom upražnjava kada tek upoznaš nekoga, pa se seksate dok oboje ne poplavite.
Druga vrsta je tzv Kuhinjski seks - Ovo se dešava kada ste ti i partner tek nedugo zajedno, pa ste oboje toliko napaljeni da se ševite bilo kad i bilo gde, pa cak i na kuhinjskom stolu.

Treća vrsta je tzv Krevetni seks - Sa partnerom si već poduže vremena. Seks postaje toliko rutinski da se uglavnom svodi na krevet u spavaćoj sobi.
Četvrta vrsta je tzv Hodnički seks - Predugo si sa partnerom. Susrećete se uglavnom na hodniku, i hladno dobacite jedno drugom "Jebi se!"
Peta vrsta je tzv Ćorak seks - sto znaci dobiješ Ćorak ujutro, Ćorak u podne i Ćorak za večeru. Veoma popularan oblik.
Šesta vrsta je tzv Sudnički seks - dešava se kad više ne možeš da podneseš svoju zenu. Ona te tuži sudu, pa te pred celim sudom i porotom dobro izjebe.
I na kraju Sedma vrsta je Penzionerski seks - svaki mesec dobiješ pomalo, ali nedovoljno da uživaš u njemu.
Tashana
Tashana
.
.

Broj postova : 1615
Join date : 02.01.2010
Age : 41

[Vrh] Go down

POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty Re: POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

Postaj by Anila 29/01/10, 12:29 am

valjam se od smijeha
Anila
Anila

Broj postova : 3773
Join date : 04.12.2009
Lokacija : Daleko...

http://www.anilas.net

[Vrh] Go down

POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty Re: POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

Postaj by @ma-moon 29/01/10, 12:30 am

Tashana je napisao/la:Nedavno vršena istraživanja nam govore, da postoji 7 vrsta seksa.
Prva vrsta je tzv Štrumpf seks - Ova vrsta seksa se uglavnom upražnjava kada tek upoznaš nekoga, pa se seksate dok oboje ne poplavite.
Druga vrsta je tzv Kuhinjski seks - Ovo se dešava kada ste ti i partner tek nedugo zajedno, pa ste oboje toliko napaljeni da se ševite bilo kad i bilo gde, pa cak i na kuhinjskom stolu.

Treća vrsta je tzv Krevetni seks - Sa partnerom si već poduže vremena. Seks postaje toliko rutinski da se uglavnom svodi na krevet u spavaćoj sobi.
Četvrta vrsta je tzv Hodnički seks - Predugo si sa partnerom. Susrećete se uglavnom na hodniku, i hladno dobacite jedno drugom "Jebi se!"
Peta vrsta je tzv Ćorak seks - sto znaci dobiješ Ćorak ujutro, Ćorak u podne i Ćorak za večeru. Veoma popularan oblik.
Šesta vrsta je tzv Sudnički seks - dešava se kad više ne možeš da podneseš svoju zenu. Ona te tuži sudu, pa te pred celim sudom i porotom dobro izjebe.
I na kraju Sedma vrsta je Penzionerski seks - svaki mesec dobiješ pomalo, ali nedovoljno da uživaš u njemu.
odlično!!! OK!
@ma-moon
@ma-moon
.
.

Broj postova : 997
Join date : 15.12.2009

[Vrh] Go down

POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty Re: POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

Postaj by Tashana 29/01/10, 12:35 am

jebeno mi je
Tashana
Tashana
.
.

Broj postova : 1615
Join date : 02.01.2010
Age : 41

[Vrh] Go down

POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty Re: POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

Postaj by @ma-moon 29/01/10, 12:40 am

skoro pa realno.. Smile
@ma-moon
@ma-moon
.
.

Broj postova : 997
Join date : 15.12.2009

[Vrh] Go down

POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty Re: POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

Postaj by nika0406 29/01/10, 01:45 pm

Ćorak sex valjam se od smijeha
nika0406
nika0406
.
.

Broj postova : 2127
Join date : 09.01.2010
Age : 39

[Vrh] Go down

POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty Re: POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

Postaj by june 07/04/10, 08:44 pm

ja bi slikice uz tekst....... cool
june
june

Broj postova : 130
Join date : 18.12.2009
Age : 38

[Vrh] Go down

POZE (POLOŽAJI) U SEX-u Empty Re: POZE (POLOŽAJI) U SEX-u

Postaj by Anila 07/04/10, 09:19 pm

valjam se od smijeha pucam od smijeha DA !
Anila
Anila

Broj postova : 3773
Join date : 04.12.2009
Lokacija : Daleko...

http://www.anilas.net

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.