Anila`s Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
AdWords
Gallery

Silovane i zlostavljane žene i muškarci chat podrška - Page 3 Empty
Podijeli na Fejsu
Podijeli
Keywords

Silovane i zlostavljane žene i muškarci chat podrška

+3
nika0406
Anila
Admin
7 posters

Stranica 3 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Silovane i zlostavljane žene i muškarci chat podrška - Page 3 Empty Re: Silovane i zlostavljane žene i muškarci chat podrška

Postaj by jackie6 14/03/10, 11:34 pm

je... znam. ali pokušaj si dopustiti da dopustiš ljudima da ti priđu i upoznaju te sretan .mislim, znam da to iz moje perspektive zvuči glupo, ali ja sam svima do sad koji su mi nešto u životu značili nakon određenog vremena doslovno bacila to u glavu. i šta je najbolje, ljudi to prihvate. čudno im je na početku, jer kao "ma nemoguće, ti tako stalno nasmijana, to se tebi nije moglo dogoditi" ali nakon nekog vremena shvate. i onda odluče- koliko im ti zapravo značiš pa te ili izbace iz života ili (ono bolje) stisnu još jače i paze te. nemoj sebe uništavati sa skrivanjem prave osobnosti. mislim da tek onda izgubiš sebe.
sad se i meni čini da pametujem... nadam se da se nećeš uvrijediti šta se pačam, a ne znam sve... Sad

jackie6

Broj postova : 16

[Vrh] Go down

Silovane i zlostavljane žene i muškarci chat podrška - Page 3 Empty Re: Silovane i zlostavljane žene i muškarci chat podrška

Postaj by Anila 14/03/10, 11:42 pm

Ma ne...... svašta.....
Ali da prvo trebaš povjerovat da nekome znaćiš, a ja tu idem do krajnjih granica- stvarno, ali ne znam jel kužiš ono...... hmmmm....kak da objasnim.... baš tako, čekam i čekam koliko mojih sranja je netko spreman pretrpjet i dali to uopče želi, jel vjerovala ili ne ima ih puno koji žive linijom manjeg otpora, pa je bolje odustat od nekoga jel je "naporan" i ne mogu ga shvatit, nego malo bolje pogledat i "sjetit se" da je taj netko nešto prošao.... i utuvit mu u glavu da ga nečeš povrijedit....
Ne znam, ja sam strašno razočarana u ljude, ali strašno.....
Ubiti žalim njih više nego sebe....
Anila
Anila

Broj postova : 3773

http://www.anilas.net

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 14/03/10, 11:43 pm

I baš mi je drago što si mi tu..... sad kad me uhvati žuta minuta nadrapala si.... tješko
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 14/03/10, 11:52 pm

jackie..... de mi reci..... sa odnosima ti nesi imala problema, mislim odmah si vjerovala muškarcu.....
Ili onako neki tren kad te grublje uhvati.....
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by jackie6 14/03/10, 11:54 pm

nemoj tako... vjeruj mi, iako sam kikić još uvijek, ima puno ljudi koji će se potruditi oko tebe! oni koji odustanu očito nisu pravi. ali nemoj izgubit vjeru u ljude, to je puno gore od naše prošlosti. čim upoznaš nekoga puno je bolje dati se odmah u to, pa makar te slome i odu, ali barem znaš da si pokušala. ja sam tu stvarno imala sreće, kad sam prvi put to napravila odmah mi se potrefilo i sad imam habija koji će mi svaku moju manu, glupost ili nešto gore odmah zaboraviti i oprostiti. i ono što se meni najviše sviđa- ne gleda me kao žrtvu nego točno onako kako želim- da toga nije bilo, ne bih bila takva. nije da mi nemamo problema, eto ja nemam apsolutno nikakvu želju za sexom. a on me samo zafrkava oko toga, i ne žali se. i po takvim stvarima vidim koliko mu je u biti stalo. a da sam se u početku imala fasadu, sada ne bi ni bili skupa. zato, nikad ne gubi vjeru u ljude, bit će zlih, ravnodušnih, ali uvijek se nađe i onih dobrih koji te vole.

jackie6

[Vrh] Go down

Postaj by jackie6 14/03/10, 11:58 pm

ne, ja sam ti u početku njemu rekla kako je meni u stvari to prvi put. on je rekao da meni prepušta sve. tako da smo u stvari prvi put spavali skupa kad sam ja krenula u akciju. ali, ima stvari koje ne smije raditi. npr. ne smije mi ni spomenuti riječ "paše". zatim, dugo mi je trebalo da se naviknem i počnem uživati u oralcu, ajoš uvijek ne mogu više od 2 poze, jer sam sva stisnuta i sve me boli. zanm da ovako vrlo detaljno to sve opisujem, ali mislim da je to najbolji način. a ono što ga u stvari najviše zaprepasti je, svaki put kad krene prema meni i hoće me dotaknuti ja uzmaknem.

jackie6

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 15/03/10, 12:00 am

Ajme..... stvarno ti zavidim...... jako mi je drago.... ali da, naći ču i ja nešto tako, u biti, naći če mene netko takav, a ja ću to primjetit.... Smile
užasno mi je žao radi toga što si prošla, ali nema sad tih rijeći kojima bi ti mogla opisat kako mi je drago radi toga što imaš nekoga tkvoga pored sebe......
Čuvaj to....čuvaj ko oko u glavi, jel to je čovjek...... a ne netko ko se smatra višom rasom i samo traži krivce u drugima......
Čuvaj ga ljube.....
Sex.... ajme..... koliko sexa radi reda.... jel misliš da te netko neće razumjet..... užas......
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by jackie6 15/03/10, 12:01 am

zaboravih, meni je jako drago što si me pozvala i što mogu barem pokušati pomoći... a za žute minute, dont vori, čekaj da mene uhvati Smile

jackie6

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 15/03/10, 12:07 am

A dobro...... kako da ja nekome dokažem da nešto ne radi?
Jbt milijun puta sam rekla neću to, nemoj niti isprobavat.... i opet.... mislim kako ljudi mogu bit tako sebični i jednostavno mislit na sebe?
Ma to je to..... sve je to qurac od ljudi, sve....
samo po tome sam toga svjesna, ali dobro... opet pretrpiš i napraviš se glup, ali kad bi ljudi znali koliko ja mrzim to što me se ni u krevetu ne poštuje.... bljak, fuj....
Ne vjerojatno, baš ne vjerojatno.... gnjusno......
A samo se o jednome radi.... samo o jednome, ali ne.....
Fuj.....
Ali ja sam glupa, sama si dozvoljavam tako nešto.....ali jednom, možda ko zna, jednom svatko može nadrapat ko mi....pa se možda nađe u situaciji da je s nekim u krevetu ko je sebičan i ne može zapamtit jednu jedinu stvar.....
Ali ok, jednom ću i ja imat čovjeka koji će me voljet.... i kojmu neće biti problem upamtit nešto radi mene..... zabrinut
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 15/03/10, 12:08 am

Al trebamo gledat da žute minute počnu malo ranije, može? Laughing
U biti, sad te hoću svaki dan tu....
Vidiš kako kod mene ima svega.... skačem i plješčem
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by jackie6 15/03/10, 12:12 am

ma kažem ti, just relax Smile ljudi vide kakvi smo u stvari, a onda si odrede- hoću li se truditi ili ne... a ovi šta traže krivce oni samo miču odgovornost sa sebe, i to im je "bijeg".
ma neću to izgubiti ni pod razno, svjesna sam što imam, i još uvijek ne mogu vjerovati...
a za sex, nikad ali baš nikad me nije čak ni zbog reda radi nagovarao ili prisiljavao ili nešto drugo. čak mi je i rekao, da mu je bolje da nema ništa od akcije nego da samu sebe tjeram na nešto što neću. a to za upamtiti jednu stvar u krevetu, nažalost takva sam ja, ne zove me bezveze Dora ( po crtiću Potraga za Nemom).
nemoj si nikada dozvoliti da te netko iskorištava, mene je bivši dečko nagovarao i pokušavao ali jednom ne i zauvijek ne. gotovo. radije nemoj ništa ni raditi, ako vidiš da te iskorištava. baci se ko daska na krevet i zijevaj Smile i da vidiš kak bježe ;)

jackie6

[Vrh] Go down

Postaj by jackie6 15/03/10, 12:13 am

je, baš sam našla vrijeme Smile znam.. al kaj ja mogu kad sam noćna ptica... a i veš mi se pere, pa ga moram objesiti!

jackie6

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 15/03/10, 12:17 am

Znam...... tak i bude, dosta je meni praznoće, sve to dugo traje.... a i nije to mala stvar, koliko god ljudi bili plitki.....
Svjesna sam ja itekako da mogu i zaslužujem ljubav..... mogu ju dati ali nekome ko ju bude zavrijedio.....
Polako, sve če to doći na svoje, samo zato uvijek kažem.... dao Bog da nitko nikad ne iskusi nešto kao mi...
Ali opet, kad i bi..... bilo bi više ljudi, a manje životinja! Smile

Ajmo mico pajkit, ja sam tu online od 0-24..... samo dođi kad god hoćeš.....
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 15/03/10, 12:19 am

Ma i mi smo tu inaće nočne ptice, ali smi ja i Admin bili na godišnjem prek vikenda pa je forum bio ko da je netko umro- nikog živog! Laughing

Ali umorna sam od puta, a u jutro na posao, ali tamo sam naravno na forumu..... Smile
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by jackie6 15/03/10, 12:21 am

može... odo ja objesit veš, pa pokušati spavati:) nekako uvijek zaboravim da neki ljudi i rade:) ... sorry šta te udavih...
laku noć! Laughing

jackie6

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 15/03/10, 12:24 am

Ma kakvi udavi... strašno mi je drago da si mi tu..... ali jbg, moram ići, znam da sad nema spavanja, ali..... bar leći....
Ajde vješaj onda i lijepo mi pajki..... šaljem ti srce
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by jackie6 16/03/10, 09:36 am

ahoj! eto mene opet! jučer nisam nikako mogla, a sad sam uspjela uhvatiti malo cajta prije faxa... sad sam si tako sretna zbog ovog tjedna- nemam vremena mislit ni o čemu, samo, fax, medvjedi i salzburg! Smile

jackie6

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 16/03/10, 10:39 am

Medvjedi?
Ha, Question Laughing
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 17/03/10, 01:36 pm

Mario Palaić (24) dobio je četiri godine zatvora zbog spolnog odnosa s djevojčicom (6) u kolovozu prošle godine. Zbog opasnosti od ponavljanja djela, sutkinja Županijskog suda u Sisku Snježana Mrkoci odredila mu je pritvor do pravomoćnosti presude. Mora se i liječiti od alkoholizma. Palaić je bio kod rođaka u Lekeniku. Djevojčica, koja je dobro poznavala Marija, živjela je u susjedstvu. On je znao dolaziti kod njenih roditelja na druženje jer je u naselju pomagao jednoj starici koja mu je plaćala za obavljene poslove. S djevojčicom je 25. kolovoza 2009. ostao sam u kući. Susjede su čule prvo slabašni, a potom i jaki plač djevojčice koja je istrčala iz kuće, a nakon toga je izašao i on. Djevojčicu su odvezli u bolnicu na pregled da bi se utvrdilo je li došlo do nasilnog spolnog odnošaja. Palaić i otprije imao podeblji dosje. Napao je oca, također alkoholičara, sjekirom i nožem ranio prijatelja. Bio je u centru gdje se liječe mladi s poremećajima i u popravnim domovima. Završio je osnovnu školu po posebnom programu i živio je kod bake.

Manijak je silovao curicu (6) u kolovozu prošle godine. Bio je prijatelj njezinih roditelja te je često dolazio k njima kući gdje je i napao dijete

Pas mu jeb. mater..... eto nam opet našeg zakona.....
Fuj.....
bljujem
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by nika0406 17/03/10, 01:43 pm

Ma daj,kakav zakon,ja bi mu jaja odrezala sad sam ljut
nika0406
nika0406
.
.

Broj postova : 2127

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 17/03/10, 01:47 pm

Da jaja..... ma..... rezala bi ga na komadiće..... Mad
Fuj....
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by nika0406 17/03/10, 01:49 pm

Ja sam rekla da nedaj bože da se mojem djetetu tako nešto dogodi,ja bi bila sud i kazna majke mi...
nika0406
nika0406
.
.

Broj postova : 2127

[Vrh] Go down

Postaj by jackie6 20/03/10, 10:00 pm

ahoj! nadam se da ima nekog na forumu... kaj se tiče ove curice, već jako dugo naši sudovi ne sude silovateljima i sličnima odgovarajuće kazne, ali dobro...

nego da ja napišem nešto o našem gostovanju u salzburgu... došli mi tamo veseli, pomalo pod gasom i tako... i čekamo karte pred dvoranom i odjednom se moj najdraži skameni i trkne me da pogledam dva lika koja su došla s autom, a kad ono... moj bratić!! mrak mi je pao na oči, a šta je najbolje, meni je to bilo smiješno... i tako na tribini je bio prvu trćinu točno iza nas i do deja vua( prije mjesec dana sam sanjala tu tekmu i njega tamo) sam cijelo vrijeme razmišljala 'šta da radim?', a poslije mi je bilo tak svejedno.
u stvari, cijelo sam veijeme mu htjela pokazati kako mi je super u životu, iako me pokušao s...ati. skužio nas je, a pošto je s mojim habijem imao problema još u vojsci, brzo se preselio negdje drugdje...
ali još uvijek ne mogu vjerovati kako je moguće da od svih mjesta u zgu gdje ga mogu sresti, uspijemo se vidjeti u SALZBURGU!!! katastrofa... ali to mi nije pokvarilo raspoloženje Smile
ps ispričavam se na ne javljanju, ali praktički sam do danas spavala... Smile

btw ispričavam se ako je ovo oftopik.... prebacit ću se negdje drugdje ako je... sorry

jackie6

[Vrh] Go down

Postaj by Anila 20/03/10, 10:07 pm

ajmeeeeeeeeeee koji šok!
užas!
ali ajde bar si mu pokazala...
e pošto se ti nisi javljala ja sad moram gibat!
imam nekog posla sa adminom!
dođi mi sutra, ok?
Anila
Anila

[Vrh] Go down

Postaj by jackie6 20/03/10, 10:24 pm

potrudit ću se! pozzz

jackie6

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

[Vrh]

- Similar topics