CHAT kutak za Vas koje ste u najljepšem stanju ili ćete to tek postati
+7
Jellle
Admin
HAL3
Tashana
nika0406
@ma-moon
Anila
11 posters
Stranica 2 / 15.
Stranica 2 / 15. • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: CHAT kutak za Vas koje ste u najljepšem stanju ili ćete to tek postati
Sutra ću ić pa vam javim....
nika0406- .
- Broj postova : 2127
OBAVEZNO!!!!
Ajme, točno se mogu sjetiti tog divnog osjećaja.....
Ajme, točno se mogu sjetiti tog divnog osjećaja.....

HAL3- Broj postova : 459
E meni puna glava gluposti.......
nika0406- .
To je ono kad je cijeli svijet tvoj, tvoj, tvoj, samo tvooooj
Mani sad gluposti iz glave Nika, ono što si željela i o čemu si razmišljala, ulazi u tvoj život...i to je jedino kako trebaš o tome razmišljati.! Raduj se dobrim vjestima i očekuj dobre vijesti kod doktora! Ništa drugo!
Možda je i ovaj naš forum, na jedan teže objašnjiv način, pomogao da ti se ispuni želja!
U svakom slučaju, zaista mi je drago zbog tebe!
Možda je i ovaj naš forum, na jedan teže objašnjiv način, pomogao da ti se ispuni želja!
U svakom slučaju, zaista mi je drago zbog tebe!

Nika
Obavezno nam javi betu

Obavezno nam javi betu

Tashana- .
- Broj postova : 1615
Sad došla doma tek,kako je ovaj moj gin glup to je strašno,dakle.....Dođem gore kod njega u ord i pita on mene kaj je bilo,ja reko kasni mi men i radila sam test i pozitivan je,i on mene onak bljedo pogleda i veli mi pa dobro i krene prićat kad ja moram na kontrolu u petrovu i tak,bezveze nekaj,a ja mu velim oćito da sam trudna nakon jeb... 2,5 god ono,a on meni veli dobro,kad je bila zadnja m,ja mu velim i on na to pa kaj si došl ja još ništa nemrem vidjeti na uzv....ja reko dobro,dajte mi uputnicu da izvadim betu sutra,a veli on nemoraš ić vadit betu to nam ništ ne znaći,to sam može potvrdit trudnoću ,mene sam zanima hoće li se trudnoća pokazati u maternici ili ne i ništa drugo a ja
nemrem vjerovat da mi je to reko,i pitam ga ja kaj sad ,a veli on dođi 22 na uzv pa bu se valjda vidlo,ja ono ok,i veli ajd ipak odi na stolicu....i pregledava on mene i veli ništa se još ne vidi ALI imaš vodenu cistu 20mm veliku al nek te to ne zabrinjava to ćemo samo pratiti....I eto izgubila pola dana,saznala nisam ništa,sad išćekivati 22.2 do sljedećeg uzv i tak ....U glavnom kreten živi.....

nemrem vjerovat da mi je to reko,i pitam ga ja kaj sad ,a veli on dođi 22 na uzv pa bu se valjda vidlo,ja ono ok,i veli ajd ipak odi na stolicu....i pregledava on mene i veli ništa se još ne vidi ALI imaš vodenu cistu 20mm veliku al nek te to ne zabrinjava to ćemo samo pratiti....I eto izgubila pola dana,saznala nisam ništa,sad išćekivati 22.2 do sljedećeg uzv i tak ....U glavnom kreten živi.....
nika0406- .
nika, polako. Za početak, duboko diši, broji do 1000000 i lagano ga u sebi steraj u isti toliki broj p.m.
22.2. nije daleko, ishendlat ćeš ti to s doduše tankim strpljenjem, ali hoćeš! Ako će ti srcu biti lakše, ti si ponovi kućni test. Imaš li kakvih drugih simptoma osim kućnog testa?
22.2. nije daleko, ishendlat ćeš ti to s doduše tankim strpljenjem, ali hoćeš! Ako će ti srcu biti lakše, ti si ponovi kućni test. Imaš li kakvih drugih simptoma osim kućnog testa?
Pa cice me rasturaju,spava mi se al meni ti je najveći simptom taj kaj mi kasni 5 dana,meni nikada u životu m nije kasnila,nikada ama baš nikada,ja ti u prvoj t nisam imala nikakve simptome osim izostanka m tak da ni ne oćekujem neke drastićne simptome
nika0406- .
Nika, Nika...vidim da se baš i ne držiš mog savjeta! NEMOJ DA TI DOĐEM TAMO I NAVUČEM TE ZA UŠI!!!
Razumijem ja da si ti duuugo čekala na to i da se bojiš zbog više toga, ali gle ovako: kao prvo; imaš lošeg ginekologa!? odeš sutra kod drugoga i kažeš da se želiš prebaciti kod njega, da bi to napravila treba ti, u većini slučajeva: NIŠTA! Imaš pravo jedanput god. promijeniti doktora a i više puta uz neko opravdanje koje može biti bilokakvo ili ga izmisliš ti ili ga možda izmisli tvoj novi dr. Eventualno ćeš morati sama nositi neki papir na zdravstveno ali to zavisi od mjesta do mjesta. Uz malo sreće on ti možda isti dan ili drugi, da uputnicu za ono što želiš (BETU)
A kao drugo; poslušaj moj savjet koji sam ti već negdje napisao, ne znam točno gdje!!!
Razumijem ja da si ti duuugo čekala na to i da se bojiš zbog više toga, ali gle ovako: kao prvo; imaš lošeg ginekologa!? odeš sutra kod drugoga i kažeš da se želiš prebaciti kod njega, da bi to napravila treba ti, u većini slučajeva: NIŠTA! Imaš pravo jedanput god. promijeniti doktora a i više puta uz neko opravdanje koje može biti bilokakvo ili ga izmisliš ti ili ga možda izmisli tvoj novi dr. Eventualno ćeš morati sama nositi neki papir na zdravstveno ali to zavisi od mjesta do mjesta. Uz malo sreće on ti možda isti dan ili drugi, da uputnicu za ono što želiš (BETU)
A kao drugo; poslušaj moj savjet koji sam ti već negdje napisao, ne znam točno gdje!!!
Znam ja di je savjet
,a kad nemrem biti mirna,dobro,neću crno misliti obećavam 

nika0406- .
Pa za izostanak inače redovite menstruacije uvijek se može dogoditi prvi put. Hormoni su čudne biljke. Ali cice!!!! Dobar indikator! Spavalica! Također.
Ili mijenjaj ginića, ili se strpi.
Ili mijenjaj ginića, ili se strpi.
Da al nikada nisam sa time imala problema nikada,ne pijem pilule niti ništa,dole sve ok osim te vodene ciste,kakvi f....... hormoni
nika0406- .
Kolko dugo ćeš čekati nalaz bete?
Tashana- .
Vidim da si se smirila....

nika0406- .
Pročitala sam, al sam mislila da ćeš otići privatno na kraju. 

Tashana- .
Ma neznam ni sama više kaj da radim,ovak OBEĆAJEM DA NEĆU RAZMIŠLJATI O GLUPOSTIMA,I DA NARAVNO SVE ĆE BITI U REDU NORMALNO 

nika0406- .
Tashana- .
nika0406 je napisao/la:Ma neznam ni sama više kaj da radim,ovak OBEĆAJEM DA NEĆU RAZMIŠLJATI O GLUPOSTIMA,I DA NARAVNO SVE ĆE BITI U REDU NORMALNO

naravno da će sve biti u redu..ne živciraj se.to sa čekanjem na pregled i neslanjem na betu je imala i moja sestra.to im je nova caka..neda im se.samo ti nama budi hepi i sve o.k.

@ma-moon- .
- Broj postova : 997
Jel i tvoja seka ide kod onog u dom zdravlja kod nas?
nika0406- .
ne više.
baš zato..biži ća

@ma-moon- .
Otići ću ja kod Šolina,mama mi je tamo i veli da je došla jedna super mlada doktorica....
nika0406- .
ne znam kakav je,ali mislim da imaš pravo na betu,a ne čekati da vide na uzv...
ipak...možda cure koje su to odradile bolje znaju..

@ma-moon- .
odi..ona ti je jako draga..ja ju znam,a i moja seka sad ide kod nje. 

@ma-moon- .
Stranica 2 / 15. • 1, 2, 3 ... 8 ... 15

» Oralni sex....
» Namirnice koje nisu preporučljive u trudnoći
» Prst u guzi i ostale stvari koje muškarci baš i ne vole
» Lijekovi koje doktori propisuju mogu biti beskorisni pa čak i štetiti, tvrdi liječnica Lidija Gajski.
» Kako je došlo do spoznaje da je virus uzročnik raka grlića maternice, koje su najbolje metode prevencije i postoji li pouzdano liječenje? Pogledajte i objašnjenje Nobelovca koji je otkrio HPV.
» Namirnice koje nisu preporučljive u trudnoći
» Prst u guzi i ostale stvari koje muškarci baš i ne vole
» Lijekovi koje doktori propisuju mogu biti beskorisni pa čak i štetiti, tvrdi liječnica Lidija Gajski.
» Kako je došlo do spoznaje da je virus uzročnik raka grlića maternice, koje su najbolje metode prevencije i postoji li pouzdano liječenje? Pogledajte i objašnjenje Nobelovca koji je otkrio HPV.
Stranica 2 / 15.