Tarot..... *Hera* !
+11
HAL3
dleskovic
nika0406
Tashana
Admin
honey
Zebrica13
*Hera*
Veks
tratincica
Anila
15 posters
Stranica 2 / 5.
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tarot..... *Hera* !
*Hera* je napisao/la:Hera ima nenadane pijane goste doma
Moram cekati da odu i onda u miru odgovoriti na pitanja.
samo da nam se i Hera ne napije s gostima ,pa ne bude ništa od tarota danas
honey- Broj postova : 23
Vi slobodno preko tjedna postavljajte pitanja, a Hera će onda naknadno odgovoriti!
Sretno!
Sretno!
honey je napisao/la:pozdrav svima!!
draga Hera ja sam F , 01.08.1982 i zanimaju me financije/posao...
hoće li se ubrzo nešto promijeniti i krenuti nabolje
hvala
Hera je trijezna i potjerala goste tek jutros
Postavila sam pitanje kakva ce ti biti financijska situacija u naredni nekoliko mjeseci, sad ne znam da li mi se kroz to petlja i tvoje stanje na poslu. Kroz posao mi stoje nepovoljni vanjski utjecaji, tj kao da ti je je radna okolina nabrijana i nisu iskljuceni ni kojekavih sukobi, pogoto sada kroz 2 mj. Stoje mi dodatni zahtijevi na poslu, no ti mi se otvaras malo nemarna prema novcima tako i kroz posao, ili te jo zbog toga sto razmisljas o promjeni posla, stabilnost ti stoji kroz 3 i 4 mj, proljece kada ces imati da platis racune i a sebi nesto priustis. I rekla bih da ces mijenjati posao da neces ostati na njemu, moguca promjena tamo oko ljeta.
Nadam se komentaru na tumacenje.
Hvala !
*Hera*- .
- Broj postova : 67
Kad otvorim posao mijesa mi se posao opcenito a mislim i privatni, ja cu pisati a ti razluci sto je sto. Uglavnom sada stoji neka pocetna ideja, akcija, neki posao u kojem ti je kljucnja starija muska osoba, na poziciji i dosta sposobna, neki par mi se otvara vrsta partnerstva, ali kao da se kroz taj posao nekako blago mijesaju i emocije, taj muskarac to je cisto na poslovnoj razini ili emotivnoj ? U ssvakom slucaju tebi nastupa razdoblje prosperitea, posebno kroz 3 mj, ne vidim nikakve poteskoce, ako te sada brinu financije, situacija def ide na bolje. I stoji mi potpisivanje nekog ugovora nesto.Anila je napisao/la:Trenutno prelazim u drugu firmu, tako da to a i imam privatno jedan posao pa i to ako može..... onako, opčenito..
E da imam problem, laptop je u banani, net mi spor i meni ova cijela stranica koci, jer previse je ovih stvarcica sto letaju, blinkaju i usporava me, nekad tipkam pa upce ne vidim sto i jakooo jakooo mi je sporo, morat cu to nesto rijesiti jer me ovako izludi, svako malo mi se zaledi prozor i blokira, a najgore mi je kad sve napisem i onda se zblokira i moram ugasiti . . pa ponovo pisati.
*Hera*- .
e imaš temu za korisnike slabijeg interneta a i admin ti je na chatu, de odi ga odma pitat ak nebuš skužila tam što piše.....
Hera
Ja sam F i rođena sam 04.02.1982. Kao i mnoge ovdje, mene zanimaju financije i posao. Da li će uskoro doći sunce kod mene barem na ovo područje?
Ja sam F i rođena sam 04.02.1982. Kao i mnoge ovdje, mene zanimaju financije i posao. Da li će uskoro doći sunce kod mene barem na ovo područje?
Tashana- .
- Broj postova : 1615
Tashana je napisao/la:Hera
A ti si neka sada konfuzna osjecaj da smo u "klopci" ne vidis izlaz iz ove situacije, malo si se povukla i u sebe i osamali, nisi bas puna poleta i energije. Neko ti se nezadovoljstvo uvuklo, ti bi cak i nesto novo samo ne znas sta, neku promjenu a stojis, tako sam te dozivjela kroz karte, tebi poboljsanje u financijama slijedi od razdoblja bika od proljeca prema ljetu gdje nije iskljucena i promjena posla. Kroz 3 mj mi se otvara neko neslaganje kroz posao, pa tako tada pripazi i na novce. Da li ocekujes neciji dolazak, posjetu informacije u vezi necega kroz 2 mj ( to ne mora znaciti da ima veze s mozgom ovo pitanje, to ja radi sebe nesto pitam ? )
Naadam se komentaru na tumacenje, sretno !
*Hera*- .
ne kužim kaj znaći ovo f al nema veze 6.10.1983 reko mi je admin da je neko bacio urok na mene pa daj ga pliz makni
i onak nekaj općenito thanks
nika0406- .
- Broj postova : 2127
F ti je ono.... žensko, treba joj taj podatak pošto se ljudi znaju predstavljat svakako
Tako da uvijek treba datum i to, m ili f!
I mislim da če te sigurno tražit malo potpunije pitanje
Tako da uvijek treba datum i to, m ili f!
I mislim da če te sigurno tražit malo potpunije pitanje
nika0406 je napisao/la:ne kužim kaj znaći ovo f al nema veze 6.10.1983 reko mi je admin da je neko bacio urok na mene pa daj ga pliz makni
Ajmo se sada uozbiljiti, sto te tocno zanima, ljubav, posao ili financije ?
I tarot nema nikakve veze sa urocima, pa molim da se pitanja takve vrste izostave. A adminu cemo reci da ti spravi neki carobni napitak protiv istih.
Hvala !
Zadnja promjena: *Hera*; 23/01/10, 11:07 pm; ukupno mijenjano 1 put.
*Hera*- .
Molim da se postavljaju konkretna pitanja ovdje ili na pp Heri, bez zezanja ili sličnog, jer nastojimo za sve potrebe imati teme, a ova je isključivo za tarot i povratnu informaciju Heri!
Hvala
Hvala
može zdravlje molimte ,ja se isprićavam
nika0406- .
nika0406 je napisao/la:može zdravlje molimte ,ja se isprićavam
Sve uredu, samo evo ovo je tema o zdravlju a ja ga bas i ne gledam, jer su za to glavni i odgovorni doktori i to je jako tesko pogledati. Mogu ti eventualno vidjeti kako ce ti se zdravlje odvijati u narednih par mjeseci i kroz karmicku kartu ti pogledati na sto bi kroz zivot trebala pripaziti ?
*Hera*- .
nika0406 je napisao/la:može molim te
Na temelju izracuna karmicke karte ti si broj 10, tj. kolo srece. Za ljude "kola srece" je bitno da kroz zivot pripaze na kosti, hrskavicna oboljenja, kraljeznica, raumatizam i sl. bolesti koje su vezane za kosti. Kao i mogucnost problema s tezinom, oscilacije u kilazi, moze biti pretilost, ali i obrnuto, dakle probava i probabni organi. I potrebna ti je neka aktivnost, to moze znaciti i obicnu setnju, ali nesto treba biti. Dosta ti je kroz zdravlje naglasen taj ajmo reci fizicki dio, manje psihicki. Nedaj da postanes troma, jer ti to utjece na fizicko zdravlje.
Nadam se komentaru na tumacenje.
Aako sad imas neke tegobe mozes napisati na pp ili ovdje, pa to zasebno pogledam na 6 mj kako ce se odvijati.
*Hera*- .
nemrem vjerovat u zadnjih 2 mj mi kilaža ide 5-7 kg gore dole,a kićma me rastura užas jedan i fakat sam se uljenila u zadnje vrijeme,nikam mi se neda(reko mi je mm da sam ko baba od 100god)inaće smo svaki 2 dan znali ići u šetnju.I unazad 2 tj su me poćela koljena užasno boliti(bavila sam se profesionalno latino-amerićkim plesovima pa sam tu bol pripisivala tome)
nika0406- .
nika0406 je napisao/la:nemrem vjerovat u zadnjih 2 mj mi kilaža ide 5-7 kg gore dole,a kićma me rastura užas jedan i fakat sam se uljenila u zadnje vrijeme,nikam mi se neda(reko mi je mm da sam ko baba od 100god)inaće smo svaki 2 dan znali ići u šetnju.I unazad 2 tj su me poćela koljena užasno boliti(bavila sam se profesionalno latino-amerićkim plesovima pa sam tu bol pripisivala tome)
E eto vidis, tebi su definitivno boljka kosti, od koljena pa nadalje i na to pazi kroz zivot ( inace je i moja karta kola srece ), tako da si trebas uvesti neku aktivnost, nesto sto ti nece biti prevelik teret za koljena ukoliko te bole, ali eto setnju ako nista i druzenja van kuce. I to za kg bit ces sklonija oscilacijma sto budes starija. Mislim sve nas to zahvati kad tad, samo su neke stvari kod nekih ljudi izrazenije.
Sretno i hvala na povratnim info.
*Hera*- .
*Hera* je napisao/la:Tashana je napisao/la:Hera
A ti si neka sada konfuzna osjecaj da smo u "klopci" ne vidis izlaz iz ove situacije, malo si se povukla i u sebe i osamali, nisi bas puna poleta i energije. Neko ti se nezadovoljstvo uvuklo, ti bi cak i nesto novo samo ne znas sta, neku promjenu a stojis, tako sam te dozivjela kroz karte, tebi poboljsanje u financijama slijedi od razdoblja bika od proljeca prema ljetu gdje nije iskljucena i promjena posla. Kroz 3 mj mi se otvara neko neslaganje kroz posao, pa tako tada pripazi i na novce. Da li ocekujes neciji dolazak, posjetu informacije u vezi necega kroz 2 mj ( to ne mora znaciti da ima veze s mozgom ovo pitanje, to ja radi sebe nesto pitam ? )
Istina, nešto bi promijenila a ni sama neznam što!
Za ovo zadnje sam malo zbunjena, jer jedine informacije koje će mi dolaziti kroz ova 2 mj su sa zdravstvene strane.
A da li ti mogu postaviti i za muža pitanje za financije i posao? On je rođen 12.12.1980.
Tashana- .
Tashana je napisao/la:*Hera* je napisao/la:Tashana je napisao/la:Hera
Istina, nešto bi promijenila a ni sama neznam što!
Za ovo zadnje sam malo zbunjena, jer jedine informacije koje će mi dolaziti kroz ova 2 mj su sa zdravstvene strane.
A da li ti mogu postaviti i za muža pitanje za financije i posao? On je rođen 12.12.1980.
A cudne karte za muza
A sta muz radi, da li je on kroz posao povezan s nekom zenom, mozda mu ona i zadaje glavobolje,neko neslaganje i kraj mi neki u vezi te zene stoji u 2 mj sada skoro i put kroz posao. Ali mi neispunjena ocekivanja stoje u 3 mj i 4 mj, tako da mi nije isljucena promjena posla na ljeto, tada ce donositi neke odluke, nesto cemu biti ponudjeno novo . . teske karte skroz za protumaciti.
Zbunjena sam.
I imate li vi djece ?
*Hera*- .
Za posao je vezan uz starog koji mu zadaje glavobolje a bome i njegova tajnica.. :8). Muže se želi osamostaliti i raditi za sebe, pa mu je to u planu.
I da, imamo malog sinčića od 3 god.
I da, imamo malog sinčića od 3 god.
Tashana- .
Hera, imaš još kaj za mene?
Tashana- .
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 2 / 5.